hoe zeepresten verwijderen uit een badkamerspiegel

Zeepresten op een badkamerspiegel is lelijk en voorkomt effectief gebruik van de spiegel. Verschillende snelle en goedkope manieren om zeepresten uit een badkamerspiegel te verwijderen worden hieronder gegeven.

Gebruik Cleaners te verwijderen zeepresten

Gebruik Cleaners te verwijderen zeepresten

Zeepresten vormen op de spiegel als gevolg van de interactie van zeep met mineralen in het water. Als het eenmaal is gevormd, zullen de meeste glas en tegels schoonmakers verwijderen. Azijn, gemengd met warm water en een paar druppels citroensap in een spuitfles, zijn ook effectief. Voor hardnekkige uitschot deposito’s, een dunne pasta van zuiveringszout en water naar de plek. Laat de stofzuiger te rusten op de gespiegelde oppervlak voor een paar momenten op de minerale zouten en zeepresten los te maken, dan is zuigmond van de stofzuiger. Spoel de spiegel met een vochtige papieren handdoek en polijsten met een droge papieren handdoek.

Voorkom zeepresten Buildup

Voorkom zeepresten Buildup

Hard-gefreesd bar zeep produceren minder zeepresten dan crème op basis van zeep of vloeibare lichaam wast, waarvan vele bevatten romige lotions. Overwegen over te schakelen naar een ander type zeep om zeep gespuis afzettingen op spiegels en tegels te voorkomen. Als het water is bijzonder hard, gebruik dan een heldere gel-type body wash. Verwijder condensatie van de spiegel en tegels na elke douche met een goede kwaliteit 18-inch brede zuigmond.