hoe voor te bereiden voor het schilderen van cedersoorten

Schilderen cedersoorten kan worden gedaan wanneer de gevelbekleding is nieuw of nadat deze is verweerd. Toch zal nieuwere ceder de verf sneller dan verweerde ceder accepteren. Schilderen ceder gevelbekleding is een relatief gemakkelijke home improvement taak als je een aantal eenvoudige voorbereidende stappen te volgen.

Onderzoek de cedersoorten om de hoeveelheid voorbereiding die nodig zal zijn voor u gaat schilderen bepalen. Unfinished opruimen alleen schuren nodig. Geschilderd gevelbeplating zal je nodig hebt om af te schrapen oude verf voordat het schuren kan worden gedaan.

Stap 1 – Onderzoek naar de Siding

Gebruik uw schraper om alle losse verf van de ceder gevelbekleding te verwijderen. U kunt ook gebruik maken van een hogedrukreiniger voor deze stap. Het is belangrijk om voorzichtig te zijn bij het gebruik van de hogedrukreiniger. Zorg ervoor dat het mondstuk op één plaats niet te verlaten te lang of te veel druk op het water toe te passen, omdat deze per ongeluk inkepingen in het hout kan verlaten.

Stap 2 – Het verwijderen van de oude verf

Gebruik schuurpapier om de cedersoorten ruwen. Dit zal de verf beter te laten hechten. Zorg ervoor dat u een tachtig schuurpapier gebruiken voor deze stap. Bevestig het schuurpapier om een ​​schuurblok.

Stap 3 – Het schuren van de Siding