hoe u uw keukenkastjes Refinish

Met veranderingen huiseigenaren willen maken in de inrichting en het verfraaien van hun huizen, is het niet onwaarschijnlijk dat velen van hen zal op een gegeven moment besluiten om keukenkasten Refinish. Als dit voor u geldt, kunt u ervoor kiezen om het huren van een professional aan uw kasten opnieuw te schilderen, of u kunt het werk doen en sla de kosten van professionele arbeid. Hier zijn dingen die je moet weten als je ervoor kiest om uw kasten te schilderen; Dingen die je nodig hebt

U vindt het veel gemakkelijker om uw kasten Refinish als je alle kastdeurtjes en alle hardware te verwijderen zoals scharnieren, knoppen en handgrepen. De meeste van zijn hardware wordt meestal bevestigd met Phillips schroeven, en kunt u de tijd die nodig is om hardware te verwijderen met behulp van een boormachine en een schroevendraaier beetje te korten. Met een schone doek en een oplossing van water en afwasmiddel, schoon uw kabinet oppervlakken van vuil en vet die doorgaans wordt gevonden op de keuken oppervlakken. Haal alle verwijderbare schappen. Breng kleefband op alle oppervlakken, zoals het plafond waar de kast randen ontmoeten oppervlakken u niet van plan om te schilderen.

Stap 1 – Voorbereiden op Refinish

Voor hardware die je van plan bent om te vervangen, de schroef gaten te vullen met hout stopverf. Wanneer de stopverf droog is, gebruik dan een fijn schuurpapier om uw kast oppervlak en de gevulde gaten glad. Om uw schuren van het maken van kuiltjes en depressies in de gevulde gaten te voorkomen, moet u een schuurblok gebruiken met uw schuurpapier. Wanneer u klaar bent het schuren, veeg de geschuurde oppervlakken met een schone, vochtige doek om het schuren stof en vuil te verwijderen.

Stap 2 – Vul Screw Holes and Sand

Gebruik een kwaliteit verfkwast die beter zal werken met olie gebaseerde primer en verf, en een op olie gebaseerde primer van toepassing op kastdeuren en oppervlakken. Als u van plan bent om de kast inwendig oppervlak Refinish, gelden de primer op dit oppervlak, ook. Dan staan ​​24 uren voor de primer volledig droog. Wanneer de primer droog is, gebruik dan een 150 tot 200 schuurpapier om het oppervlak glad, en verwijder het oppervlak stof met een schone, vochtige doek.

Stap 3 – Breng Primer

Op grotere oppervlakken van uw kast en deuren, pas je eerste laag van latex verf, met behulp van een verfroller. Voor hoeken, kleine gebieden, en randen waar je toegepast plakband gebruik maken van een penseel. Laat deze jas drogen 12 tot 24 uur, daarna licht zand en veeg met een schone doek.

Stap 4 – Breng de verf

Wanneer u klaar bent met het aanbrengen van uw latex verf, als je wilt een niet-poreuze oppervlak dat u gemakkelijk kunt afvegen, breng dan een op water gebaseerde polyurethaan jas voor alle kast oppervlakken, met inbegrip van deuren die je hebt verwijderd.

Stap 5 – Breng een Sealer

Stap 6 – Vervang Planken, Deuren, en Hardware

Als u van plan bent om de deuren, planken, en hardware die u eerder verwijderde gebruiken, vervang ze nu. Als je deur scharnier schroeven te vervangen, gebruik dan een timmerlieden niveau om zeker te zijn uw deuren gelijkmatig te hangen. Indien nodig, pas je scharnieren om deze deuren niveau. Als u wilt scharnieren die zelfsluitend, zal dit een goed moment om ze toe te voegen zijn.