hoe u inktvlekken van zijde te verwijderen

Ongeacht wat andere mensen die je kunnen vertellen, kunt u inktvlekken te verwijderen vanaf elke stof, of het nu katoen, leer, nylon of zijde. De sleutel tot een succesvolle sanering eenvoudigweg te werken op tijd en de rechter detergenten. Dus, als je net bevuild uw favoriete jurk of een overhemd, hang niet je hoofd in wanhoop. Er is een uitweg, en de huidige gids zal u waardevolle tips over hoe om het te vinden geven. U zult het weefsel van het kledingstuk niet beschadigen of maken grote uitgaven voor professionele hulp.

Haal de gekleurde kledingstuk en leg het op een vlakke ondergrond. Neem een ​​spons, katoenen doek of een papieren handdoeken en voorzichtig genieten van de vlek. Op deze manier zul je de inkt te stoppen van het bloeden al naar andere delen van het kledingstuk. Vul een bak met koud water en zet het kledingstuk in. Laten we het daar te zitten voor een kwartier, dan neem het uit en leg het op een grote handdoek om te drogen.

Stap 1-Geniet van de Ink Stain

Plaats een schone handdoek of andere dikke stof onder de inktvlek. Breng een kleine hoeveelheid reinigingsmiddel en veeg de vlek met een spons. Laat het gebied om te drogen.

Stap 2-Breng een multi-functionele Cleaner

Breng een beetje op basis van alcohol haarlak met een handdoek geplaatst onder de inktvlek (maak je geen zorgen over merken-vrijwel elke haarlak zal doen). Zachtjes dep het gebied met een spons en wacht tot hij droog.

Stap 3-Use een zekere mate van Hair Spray

Neem een ​​kom en giet borax, azijn, melk en citroensap erin (gebruik niet meer dan één theelepel van elk). Roer de stoffen goed en op de inktvlek toepassen wat van. Wacht tot dertig minuten en veeg de vlek met een vochtige spons. Nogmaals, laat de ruimte om te drogen.

Stap 4-Clean met een Borax Mixture

Spuiten wat tandpasta en toe te passen op de inktvlek. Gebruik geen gel tandpasta of merken die whitening of bleekmiddelen bevatten, omdat deze de zijde kunnen beschadigen. Laat een half uur en veeg het gebied schoon met een vochtige spons. Alvorens over te gaan tot de volgende stap, laat het kledingstuk volledig drogen.

Stap 5-Dek af met Plain Tandpasta

Koop een fles alcohol (soms ook wel isopropyl alcohol) van uw lokale hardware winkel. Met behulp van een wattenschijfje of een watje, breng een kleine hoeveelheid op de inktvlek en wrijf rond met je vingers. Bevochtig een spons met koud water en dep voorzichtig het getroffen gebied. Het moet vrij zijn van inkt moeten zijn. Als het niet, herhaal dan de voorgaande stappen. Als je een bevredigend resultaat hebben bereikt, was het kledingstuk in een wasmachine volgens de instructies van de fabrikant (meestal te vinden op het label aan de achterkant).

Stap 6-Pour ontsmettingsalcohol