hoe te voorkomen remschijven roestvorming

Remschijven, tenzij ze zijn duur aftermarket prestatie rassen, zijn gevoelig voor roest. Een roestige rotor is niet in staat om te presteren op maximale efficiƫntie en zal sneller dan een roest vrij rotor verslechteren. Hieronder is een snelle manier om te voorkomen dat je remschijven roestvorming door het schilderen van de niet wrijving delen van hen. Dit is de veronderstelling fabriek nieuwe remschijven.

Dit kan met behulp van een spuitbus type verf of een kwast type verf. Het maakt niet uit welke je kiest, moet je een minimum van 2 of 3 lagen primer. Dit zal een goede lange termijn hechting van de hoofdkleur te verzekeren.

Stap 1 – Breng Hittebestendige Primer

Het merendeel van de verven die geschikt zijn voor het schilderen van remschijven zijn gaan spuitverf zijn. Zorg ervoor dat u maskeren van de wrijvingsoppervlakken van de rotors voordat je ze schilderen. Gebruik ten minste drie lagen om volledige dekking en kleurdiepte verzekeren.

Stap 2 – Breng Hittebestendige Paint

Zonder het verwijderen van de maskering van de wrijvingsoppervlakken, toepassen minste 3 lagen blanke lak. Dit zal de kleur te beschermen tegen chippen en krassen.

Stap 3 – Breng Clear Coat

Boven je gekregen hebt drie eenvoudige stappen om te voorkomen dat uw remschijven roesten door ze te schilderen.