hoe te repareren vezelcement gevelbekleding

Vezelcement gevelbekleding ziet eruit als hout, maar het is eigenlijk een taaie, industrieel-materiaal alternatief dat is waterdicht, brandwerende resistent zijn tegen insecten, waardoor het een zeer populaire keuze voor de meeste huiseigenaren. Maar zelfs dit spul is niet ongevoelig voor de tand des tijds en de krachten van de natuur, dus je zou kunnen vinden dat je nodig om je opruimen een beetje verfraaiing en reparatie geven van tijd tot tijd. Gelukkig zijn de meeste taken die u moet in staat zijn om zorg te gemakkelijk voor jezelf, met een minimum van tijd, maar veel van de elleboog vet. Als er significante schade na een ernstige brand of een ander ongeval is al dan echter de gevelbeplating moet worden vervangen. Anders blijven lezen voor enkele tips over het herstellen van vezelcement gevelbekleding.

Voordat je iets anders te doen, wil je de gevelbeplating mooi en schoon te krijgen. Niet alleen zal dat automatisch de verbetering van haar uiterlijk, maar het zal het oppervlak van de gevelbeplating voor te bereiden op eventuele verdere reparaties die u zou kunnen ondernemen in de komende stappen. Om het schoon te maken, te beginnen door het nemen van een lichte staalborstel en dompelen in een bok van het water gemengd met een kopje bleekwater en wat afwasmiddel. Scrub weg bij elk stukjes schimmel of vlekken (in gedachten houden dat taaie, hardnekkige vlekken gewoon zou kunnen hebben om meer dan geschilderd worden).

Stap 1 – Maak de Siding

Dan, meng wat water met een beetje trinatriumfosfaat en haak-up van uw hogedrukreiniger. Spray weg van de rest van het vuil van de gevelbeplating. refresh dan de hogedrukreiniger met vers water te geven een goed spoelen.

Stap 2 – Vervang de Caulking

Overwerk, breeuwen rond ramen, deuren en kozijnen en trim kan afbrokkelen en vallen uit. Gebruik je kalefateren pistool om alle breeuwen nu vervangen.

Stap 3 – Repareer elke Holes

Als u een aantal kleine scheuren en gaten in uw gevelbeplating, kunt u ze in te vullen met het patchen van materiaal, speciaal ontworpen voor dit doel, verkrijgbaar bij uw lokale hardware winkel. Houd in gedachten dat het patchen duidelijk zal zijn, of u overschilderen, dus dit is de beste oplossing als de scheuren en gaten zijn in uit de weg plaatsen die niet gemakkelijk merkbaar. Als u echt grote gaten en scheuren, dan zal de gevelbeplating waarschijnlijk moeten geheel worden vervangen.

Stap 4 – Breng Fresh Paint

Tot slot, nu dat uw gevelbekleding is schoon en vernieuwd, het is klaar om te schilderen. Zorg ervoor dat de gevelbeplating volledig droog is uit het wassen, en dat de kit en patches zijn te droog. Gebruik alleen volledig acrylverf, en toe te passen met rollen. Afhankelijk van de grootte van uw huis, kunt u een ladder nodig om het gebied van gevelbeplating in de buurt van het dak te bereiken. Vergeet niet, boven alles, dat je niet gevelbeplating moet vlekken, het materiaal is niet in staat om de vlek te houden, en het eindresultaat zal niet mooi zijn! Gebruik alleen verf.