hoe te repareren gegolfde metalen gevelbekleding

Gegolfde metalen gevelbekleding is iets dat is gebouwd om lang mee. Echter, na verloop van tijd, kan het nodig zijn om te kijken naar het vervangen of repareren. Dit is iets dat is niet moeilijk te doen en kan snel en eenvoudig worden gedaan, zolang je de juiste tools en know-how van het onderwerp. Reparatie van gegolfde metalen gevelbekleding is iets dat snel moet worden gedaan om ervoor te zorgen dat het niet iets dat gaat erger. Hoe sneller dat je in staat om eventuele reparaties uit te voeren zijn, hoe beter het zal u in het bijhouden van het onderhoud van uw gevelbekleding.

Het eerste ding dat u gaat moeten doen is het vinden het gebied dat moet worden gerepareerd. U moet dan om het uit te meten en te zien hoe groot van een stuk is. Ook is het een goed idee voor u om het afmeten van niet alleen de hoogte, maar de breedte van de ribbels. U kunt dit doen vanuit het midden van één van de ribben naar beneden op de andere. Dit zal u toelaten om ervoor te zorgen dat de vervanging stuk dat je krijgt is er een die zal goed passen.

Stap 1 – Maatregel

Zodra u de exacte maten naar beneden en precies wat je moet weten, dan is het een goed idee voor u om verder te gaan en hoofd naar beneden naar de bouwmarkt en krijg je vervangende stukken. Het is meestal een goed idee om verder te gaan en volledig verwijderen van de oude paneel in tegenstelling tot alleen een stuk van het. Dit zal zorgen voor een soepele overgang en een stuk minder snijden en meten op de lange termijn.

Stap 2 – Match Panelen

Zodra u de juiste hoeveelheid en de grootte stukken metaal die je nodig hebt, is het een goed idee om verder te gaan en ervoor te zorgen dat je schroeven die neopreen ringen hebben te krijgen. Deze werken veel beter dan nagels. U moet uw oude stuk te verwijderen. Als het al schroeven, dan gewoon gebruik maken van uw boor om ze te verwijderen. Echter, als de nagels werden gebruikt, gebruik dan een klauwhamer om de nagels eruit te komen. Zorg ervoor dat je de oude schroeven of spijkers in een plaats waar ze niet verloren gaan of getrapt. Het is een goed idee om verder te gaan en gooi ze weg zodra je ze eruit te krijgen.

Stap 3 – Vervanging

Zodra de oude paneel is verwijderd, bent u klaar in de nieuwe te zetten. Zorg ervoor dat wanneer u schroeven het nieuwe paneel op zijn plaats dat je het niet schroef in te strak. Deze panelen kunnen eenvoudig worden aangetast wanneer ze op hun plaats worden gezet als de schroeven te strak. Voor het afdichten van het paneel, gebruikt kit omdat het de beste methode en gaat het langst. Tape is gemakkelijk om mee te werken, maar is niet van plan om zo lang duren.

Stap 4 – Nieuwe Panel