hoe russisch salie propageren

Er zijn vele manieren om vaste planten te verspreiden in uw huis tuin, maar uitdragen van de Russische salie eeuwigdurende niet zo gemakkelijk als de meer traditionele planten optreden. Hier zijn een paar dingen om rekening te houden bij het werken met deze soorten planten in uw tuin.

Omdat de Russische salie planten kunnen groeien vrij bossige en groot, lijkt het erop dat het gebruik van een wortel scheidslijn techniek die de snelste en eenvoudigste manier om zich te verspreiden zou zijn. Toch hebben veel tuinders vinden dat het verdelen van de Russische salie eigenlijk schadelijk voor het wortelstelsel en dat doen ze niet overleven goed nadat ze zijn gesplitst.

Kan niet Verdeel en heers

Eigenlijk is de makkelijkste manier om de Russische salie verspreiden in uw tuin is uit het zaad. Dit type plant heeft de neiging om zichzelf te ontkiemen zo goed, dus als geplant in open gebieden voortplanting kunnen van nature voorkomen.

The Old Fashioned Way

Wees er zeker van dat u een ideale locatie hebben gekozen in uw tuin. Zij verkiezen warme klimaten en direct zonlicht. De bodem moet op middellange tot volledig droog in textuur zijn en mag nooit meer dan bewaterd. Zij hebben ook de neiging om goed te groeien op de heuvelachtige terreinen en zelden nodig zorg. Echter, na eerst uw Russische salie water meer planten dan normaal, totdat ze worden afgewikkeld.