hoe outdoor elektrische leidingen te beschermen

Bij het nemen van een project dat buiten de macht vereist, is het belangrijk om te weten hoe outdoor elektrische leidingen te beschermen. Je zou kunnen toevoegen patio lichten om uw terras, of het uitvoeren van de bedrading van uw huis naar uw garage, of je zou kunnen doen van een professionele baan voor een bedrijf. Als u zoekt, die veilig moet worden op uw lijst van most. Elektrische leidingen komen in stijve stalen, stijve aluminium of stijve kunststof en ze werken allemaal goed, maar sommige zijn beter voor gebruik buitenshuis of ondergronds gebruik. Gewoon de bescherming van de bedrading zelf is niet altijd genoeg, hoewel. Je moet nadenken over het beschermen van de werkelijke leiding ook. Wilt u tijd en geld te besparen op de lange termijn, echter, zijn er veel verschillende manieren waarop u uw nieuwe outdoor leidingen te redden van het ervaren van slijtage. Zij zijn opgenomen voor uw gemak hieronder.

Aluminium is zeer flexibel, wat kan van pas komen voor je. Echter, het is wezenlijk dat u bedekken aluminium leidingen met een paar lagen van bitumineuze verf als u onder beton worden het plaatsen van de leidingen. De verf voorkomt dat de leidingen van het aantasten, wat geweldig is, omdat de chemische stoffen aanwezig kunnen zijn in een aantal plaatsen, en als corrosie optreedt, loopt u in meer problemen die je liever vermijden.

Stap 1 – Werken met Rigid Aluminium

Soms, plastic buis is uw beste weddenschap financieel, maar, zoals gezegd, zorg ervoor dat het geschikt is voor uw project. Als u kiest plastic, en het ligt in een gebied waar de zon schijnt op het de hele dag, kan het verslechteren. Als u niet wilt zorgen te maken over de mogelijke verslechtering van plastic buis te wijten aan de zon zeer krachtige stralen, gewoon gebruik maken van 2 lagen latex verf om het te bedekken, maar zorg ervoor dat het droog is voordat u blijven werken met de leiding!

Stap 2 – Werken met kunststof leidingen

Soms, wanneer mensen werken rond leidingen, kunnen ze struikelen de pluggen, waardoor ze los te koppelen, misschien op een zeer ongelegen moment. Echter, als je conduit covers te gebruiken, is het onwaarschijnlijk dat deze frustrerende scenario kan optreden. Bovendien, de rubberen pakking werkt als een waterdicht mechanisme. Tenslotte, deze covers stoppen vuil en andere ongewenste vuil in aanraking komen met de leiding.

Stap 3 – Afsluitende Power Cords in verlengsnoer Covers

Het toestaan ​​van de bedrading te dicht bij warmte kan ook schade aan het. Daarom is een andere manier om de leiding te beschermen is om het neer uit de buurt van warmtebronnen, die apparaten, stoomleidingen, algemene verwarming apparaten en rookkanalen omvatten lag ten minste 1 voet.

Stap 4 – Het houden van Conduit buurt van warmtebronnen

Nu heb je niet alleen beschermd uw bedrading door het gebruik van een outdoor elektrische leidingen, heb je de leiding zelf beschermd! Het nemen van extra maatregelen om uw leidingen te behouden is een slimme zet, en je moet er trots op dat u de tijd en energie hebben om dat te doen.