hoe oud lijm uit subflooring verwijderen

Als u wilt verwijderen of vervangen van vloerbedekking of tegels lakens op uw subflooring, zult u waarschijnlijk vinden een nare sporen van lijmresten. Dit maakt het bijna onmogelijk om correct vast te stellen nieuw tapijt of tegels. Je moet zeker naar de lijmresten om uw vloer te vervangen verwijderen. Het oppervlak van de ondervloer moet eerst worden gladgestreken om de nieuwe vloer correct hechten.

Schraap de lijm met behulp van een vloer schraper. Doe dit door stevig vast te houden de schraper bij het handvat en het aanvallen van de lijm op een hoek. Gebruik een forward-neerwaartse beweging om zo veel lijm mogelijk te krijgen van de ondervloer. Gebruik korte en snelle slagen om enige kracht uit te oefenen in het verwijderen van de hardnekkige lijm. Door dit te doen, het grootste deel van de lijm moet uit komen en vlokken daarvan wordt nu lag vrij op de ondervloer. Doe dit het gehele oppervlak van de meerderheid van de lijm te verwijderen.

Stap 1: Schraap de Glue

Gebruik de nat / droog stofzuiger om alle lijm die je in staat om af te schrapen waren te krijgen. Zorg ervoor dat er geen vlekken op het oppervlak mist, zodat je alles in het vacuüm te krijgen. Doe een systematische aanpak, stofzuigen in rechte en overlappende lijnen. Heb nog een pas van het oppervlak van de ondervloer gewoon om er zeker.

Stap 2: Maak de verwijderd Glue

Op dit punt, zal je nog steeds zien sommige delen van lijm die niet zou komen met de schraper. Om ze los te maken van hun binding met de ondervloer, doordrenken ze in een oplossing van warm water en afwasmiddel. Om de oplossing te mengen ongeveer half kopje zeep een emmer warm water en meng goed. Giet de oplossing op de vloer en controleer of het gehele oppervlak is bedekt met, vooral onderdelen overeenkomen met de lijmresten. Laat de lijm inwerken en te verzachten.

Stap 3: Opnemen Leftover Glue

Zodra de lijm zacht is, zal het gemakkelijker te schrapen en de meeste, zo niet alles, moet uit de ondervloer op dit punt komen. Met het vacuüm opnieuw om de lijm ontstane vrije reinigen. Zorg ervoor dat uw stofzuiger is in staat om in natte puin sinds een gewone stofzuiger zal beschadigd raken als het zuigt in natte componenten.

Stap 4: Clean Leftover Glue

Ook al heb je de hele vloer hebben doorweekt, kunnen sommige lijm nog steeds aanwezig zijn en de schraper misschien niet fijn genoeg om het werk te doen. Er zal nog een aantal kleverige restanten van de lijm die het oppervlak ruw en fijn ongelijke kunnen maken. Om glad te strijken deze ruwe patches, krijgen fijn schuurpapier en zand de delen van hardnekkige lijm die niet zou komen uit. Zorg dat er geen zand te veel als je je subflooring kunnen beschadigen (vooral als het hout) en je kon een oneffen oppervlak te creëren.

Stap 5: afwerking

Nu, uw ondervloer is zo schoon als de nieuwe.