hoe om te voorkomen dat duiven bevolken uw huis

Het houden van duiven uit de buurt van je huis en voorkomen dat ze bevuilen uw plaats met hun uitwerpselen kan vaak blijken te zijn een zeer lastige taak. Bouwheren shell uit duizenden dollars per jaar alleen maar om de schade als gevolg van deze vogels op te lossen. Duif controle kan worden bereikt door talrijke natuurlijke methoden.

Met behulp van Mothballs

Met behulp van Pigeon bedieningsapparaten

Spreid wat mottenballen in uw balkon en dakranden. Het is gebleken dat de duiven een hekel aan de geur van mottenballen, en deze zullen ze weg te houden.

Met behulp van Pigeon afweermiddelen

Ontmoedigen duiven van het invoeren van uw Premises

Met behulp van Wire Mesh

Als er duivenpoepjes in uw balkon en dakranden, bescherm uw handen met handschoenen en een masker dragen voordat schrobben ze af. Meng ammoniak, water en bleekmiddel samen. Giet dit mengsel over het getroffen gebied om de opgedroogde uitwerpselen nat en schep ze uit met behulp van een shovel.

Met behulp van Dummies

Gebruik duif spikes te helpen houden deze vogels uit de buurt van de landing op uw huis balkons. Opzetten van een van deze pieken op uw dakranden en andere gemeenschappelijke ruimtes rond uw huis bezocht door duiven door ze stevig lijmen op de grond. Zorg ervoor dat alle potentiƫle duif landing gebieden met deze pieken te dekken.

Met behulp van Bird Trap

Solliciteer duif afweermiddel op gebieden bezocht door deze vogels. Dit zou de oppervlakte van deze gebieden plakkerig, waardoor de vogels te vermijden. Wees voorzichtig bij het aanbrengen van de afweermiddel aan de oppervlakken en nemen alle voorzorgsmaatregelen vermeld in de handleiding of een reeks instructies bij het product.

Blokkeer de toegang tot de delen van het balkon en het dak bezocht door duiven met behulp van gaas. Strek het gaas over roosting richels. Als de duiven te lopen op het gaas ongemakkelijk, ze stoppen met het bezoeken van mesh bedekte gebieden.

Installeer dummies van haviken en kraaien in en rond de gebieden bezocht door duiven om ze te verjagen.