hoe om te re-vlekken op uw rieten slaapkamermeubilair

Als uw rieten slaapkamermeubilair ouder wordt, kan je het gevoel dat een verandering. In plaats van gewoon weg te gooien uw oude stukken en de aankoop van nieuwe alternatieven, wat geld besparen door re-kleuring uw oude rieten slaapkamermeubilair. Kleuring oud rotan of rieten is een geweldig idee als u van plan bent om uw slaapkamer opknappen. Als u wilt, kunt u zelfs strippen lagen van kleuring om een ​​nieuwe kleur te maken.

Neem de slaapkamer meubels die u zou willen opnieuw worden gekleurd, en plaats deze rechtop in een gebied met veel ventilatie. U moet overwegen buiten het kleuren van de items, of in een garage met de deur open, maar als je dit niet kunt doen, zorg er dan voor dat alle ramen open staan, zodat u genoeg lucht. Als je binnen bent kleuring, plaats een stuk doek, of wat oude kranten rond het gebied dat u komt te werken in.

Stap 1 – Bereid de kamer

Als uw rieten slaapkamermeubilair is tot in de kamer voor enige tijd, zal het een goede poetsbeurt nodig. Veeg rond het gehele oppervlak van de meubels met een stof handdoek en wrijven op een reinigingsoplossing. Laat dit drogen en vervolgens stof weer grondig voordat u verder gaat. Dust is het grootste probleem dat de meubels beits hebben, aangezien het een rijke, evenwichtige spreiding van de vlek kan voorkomen. Wees extra voorzichtig om de benen en de rugleuning schoonmaken rond.

Stap 2 – Maak de Furniture

Nu is het tijd om je vlekken vloeistof gebruiken. Giet een vrij kleine hoeveelheid in de grote pot, en roer de vloeistof aan een egale kleur te garanderen. Pas uw verf in gelijkmatige bewegingen, het verzorgen van de vloeistof niet overlappen. Je moet voorzichtig en laat de kleuring vloeistof te vloeibaar zijn, omdat dit kan betekenen dat de meeste van de vlek eindigt aan de onderkant van de benen. In plaats daarvan houden de vlek semi-vloeistof, en verf snel.

Stap 3 – Kleuring

Een andere methode van het kleuren van uw rieten slaapkamer meubilair is met behulp van een spuitbus. Dit bevat de vlek in kant-en-klare vorm, dus alles wat je hoeft te doen is schud het kan krachtig voor gebruik. Breng de inhoud van het blik via een gelijkmatige heen-en-weer beroerte, probeert het blik ongeveer 6 inch van het voorwerp te houden te spuiten. Net als bij de penseel, let er dan op de randen elkaar overlappen, en niet toestaan ​​dat de vloeistof tot het zwembad rond de benen.

Stap 4 – Alternatieven

Zodra de vlek is toegepast, laat de rieten slaapkamermeubilair te drogen op zijn eigen ‘s nachts. Zodra het meubilair is droog, vervangen in de slaapkamer, maar zorg dat het niet in een te stoffige een plekje over voor een week of zo na kleuring. Dit zal helpen om te voorkomen dat de vlek uit het vangen op elk stoffige deeltjes, en het maken van je stoel kijken onaantrekkelijk. Uw meubilair moet er nu uitzien als nieuw, en van een geschikte kleur met de rest van de kamer.

Stap 5 – Afwerking