hoe om ruis te verminderen in een koude mist luchtbevochtiger

Als u een koele mist luchtbevochtiger, kunt u vinden dat ze een laag geluidsniveau produceren. Hoewel dit aanzienlijk minder is dan de door andere elektrische apparaten hoeveelheid, kan het toch moeilijk om te slapen. Als u het gebruikt in de kamer van een kind, dan kan het geluid van het kind verstoren. Het verminderen van het geluidsniveau is eenvoudig.

De hoeveelheid geluid die door de ventilator kan worden aangetast wanneer het wordt geplaatst op de kamer. Zorg ervoor dat het gebied waar het wordt gebruikt helemaal leeg is, en de koele mist luchtbevochtiger zelf is uit de buurt van muren of andere voorwerpen die de goede doorstroming van lucht door het systeem zou kunnen remmen. Het is ook een goed idee om de luchtbevochtiger op een zacht voorwerp, plaats, zoals een gevouwen handdoek of servet, omdat dit de stand stopt trillen tegen een hard voorwerp.

Stap 1 – Verplaats de Fan

Neem de motor uit het water, en verwijder de bovenkant van de waaier tip. Hierdoor wordt de luchtstroom door het systeem te vergroten, en zal helpen om de storing te verminderen. U kunt ook verwijderen van de ventilator, en vervang de filter, omdat dit soms kan helpen om ruis te verminderen.

Stap 2 – Stel de ventilator en de Waaier