hoe om gebroken ski-bril te repareren

Een paar ski-bril is een van de belangrijkste onderdelen van een ski-outfit als het beschermt je ogen tegen stralen, sneeuw en ijs zon terwijl je ski. Googles zeer fragiel omdat de onderdelen gemakkelijk kunnen worden beschadigd, vooral de lenzen. Het nemen van preventieve onderhoud is de beste manier om skibril afgelopen jaren te maken. Afhankelijk van de ernst van de schade, kan gebroken skibril worden gerepareerd. Volg de onderstaande om effectief reparatie van uw gebroken of beschadigde skibril de eenvoudige stappen.

Inspecteer de schade te bepalen of de ski-bril nog te repareren. Kennis te nemen van wat er gedaan moet worden en de dingen die je nodig hebt om het te repareren. Controleer op gebroken of gekrast lenzen, gebroken frames en scheurde bandjes.

Stap 1 – Controleer de Schadevergoeding

Voor gebroken frames, zorg ervoor dat u alle gebroken delen met jullie. Voor gebroken lenzen, vooral prescriptieve lenzen, het herstellen is dat geen optie. Een hersteld lens zal alleen belemmeren uw visie, en kan zelfs leiden tot ernstige schade aan uw gezicht en ogen want het is niet zo sterk als voorheen.

Stap 2 – Maak de Ski Goggles

Veeg je skibril met een zachte doek en een bril reparatie oplossing. Dit zal kleine krassen op de lens te vullen. Als de lenzen niet gebroken zijn, veeg ze met een lens reinigingsmiddel met een zachte katoenen doek om te voorkomen dat vuil van krassen op de lens.

Stap 3 – Sluit de Ripped Strap

Het reinigen van uw bril voor hen repareren zal de lijmverbinding beter te maken, met name bij de toetreding tot kapotte onderdelen.

Stap 3 – Repareer de Broken Frame

Gebruik een zeer sterke en dikke draad in het naaien van een gescheurde band, omdat het zal worden uitgerekt tijdens het dragen op je hoofd. U kunt een naaimachine te gebruiken of je kan gewoon steek de hand. Of je het naaien in een machine of met de hand, zorg ervoor dat je dubbele achtersteek het voor extra hold. Vergeet niet te over-span je riem, want het zijn elasticiteit na verloop van tijd kunnen verliezen.

Stap 4 – Vervang de Lens

Als het frame is gebroken, verwijdert u de lens uit het frame. Dep een zeer sterke secondenlijm op de gebroken onderdelen en houd ze bij elkaar stevig vast tot het droogt. Houd in gedachten dat instant lijm obligaties op alles, met inbegrip van uw huid, dus niet aanraken.

Stap 5 – Bewaar de Ski Goggles

Als een lens was gebroken, vervangen door een nieuw exemplaar volgende handleiding van de fabrikant. Hoewel skibrillen zijn in principe hetzelfde, loont het ook om de gids te controleren afhankelijk van het merk en type van de bril die u gebruikt. Houd de bril alleen op de frames om te voorkomen krassen op de lens. U kunt ook de goggle lens zakje te gebruiken om de lens vast te houden. Zet het binnenste buiten en gebruik het als een handschoen.

Vergeet niet om bril te kopen met verwisselbare lenzen, zodat ze gemakkelijk kunnen worden vervangen.

Reinig de bril nog eens met een zachte katoenen doek als een final touch voordat u het voor uw volgende ski-avontuur.