hoe om condensatie in uw metalen loods te voorkomen

Een metalen schuur is zeer geschikt voor het opslaan van items of om te worden gebruikt als werkplaats. Het vereist weinig onderhoud en, in tegenstelling houten schuren, is het niet noodzakelijk om vlekken of behandelen buitenaf. Echter, het enige probleem dat zich voordoet met deze loodsen is condensatie. Er zijn stappen te nemen om ervoor te zorgen zo weinig condensatie optreedt mogelijk. Een groot deel van deze condensatie zal optreden in de buurt van de stichting. Het is belangrijk om na te denken over condensatie bij het aantrekken in een loods. Het is veel gemakkelijker om condensatie te voorkomen bij het installeren van een stal plaats veranderen van de stal na staat.

De omvang en samenstelling van de stichting zal bijdragen tot condensatie problemen. Als cement wordt vervolgens gebruikt ervoor te zorgen dat de stichting slechts een inch of 2 breder dan de schuur aan elke kant. Het is ook zeer belangrijk voor het cement goed genezen. Indien de schuur te vroeg is geïnstalleerd, het water in het cement zal de stal te betreden om cycli van condensatie. Een dampdicht membraan kan ook in de stichting worden geïnstalleerd. Dit dient te gebeuren ten minste 2 inch boven het maaiveld.

Stap 1 – Stichting

Als de schuur en de stichting zijn al geïnstalleerd, dan is het creëren van een verhoogde houten vloer zal zorgen voor de luchtcirculatie in het kader van de schuur. Dit kan drastisch verminderen condensatie. Bij het installeren van dit type vloer, zal de schuur moeten worden bevestigd aan de vloer met behulp van houtschroeven. Breng ook een mastik afdichting naar het inwendige van de schuur. Zorg ervoor dat het water niet kunnen bundelen onder de houten vloer, omdat dit de voordelen van de luchtcirculatie zal tegengaan.

Stap 2 – Timber Base

Een mastiek of siliconen afdichtmiddel aangebracht op de buitenkant van de stal is belangrijk. Deze kit dient te worden toegepast wanneer de schuur aan de betonnen fundering. De functie van deze kit is om voor waterafvoer aan de buitenkant van de stal en zorgen dat het water de schuur niet binnengaat aan de basis.

Stap 3 – Kit

Condens vormen omdat de schuur is niet goed geïsoleerd. Toepassen hardschuim naar het inwendige van de schuur. Ook sneed gaten door de isolatie te laten voor ventilatie. De ventilatieopeningen moet ongeveer 6 centimeter in diameter. Zodra de isolatie in plaats van toepassing van een multiplex wand. Zorg ervoor dat de muren en het dak goed zijn geïsoleerd.

Stap 4 – Isolatie

Circulation is belangrijk omdat het noodzakelijk is om het vocht uit de stal bewegen. De meeste van de tijd, zal vocht voer de schuur vormen de basis of bodem. Daarom is het noodzakelijk om een ​​ontluchting naar de bovenkant van de stal zijn. De lucht in de loods is warm, zodat het de top verlaat naar buiten en meer lucht te trekken in door de bodem. Op deze manier met een vent hoog constant luchtcirculatie plaatsvindt.

Stap 5 – Vents

Als er nog steeds grote condensatie problemen dan een ontvochtiger kan een groot deel van het vocht in de schuur te elimineren. Dit zal een duurdere keuze als de ontvochtiger zal draaien op elektriciteit en moeten voortdurend worden uitgevoerd zijn. Probeer isolatie en ventilatie voor het installeren van een ontvochtiger.

Stap 6 – Luchtontvochtiger