hoe om beschadigde shiplap gevelbeplating repareren

Shiplap gevelbekleding is een populaire keuze voor veel huizen in Amerika, en is effectief bij het houden van de elementen en het beschermen van uw huis. Echter, van tijd tot tijd, shiplap gevelbeplating kan worden beschadigd. Het kan splitsen, barsten of geïnfecteerd raken door termieten. Wat het probleem ook met shiplap gevelbeplating, kan het gemakkelijk worden gerepareerd – als je weet hoe. Met dat in gedachten, hier is een eenvoudige stap voor stap handleiding die u door het proces van het herstellen van beschadigde shiplap gevelbeplating. Laten we beginnen.

Ga naar uw favoriete huis verbetering winkel en de aankoop van vervangende shiplap gevelbeplating voor uw huis. Als u niet beschikt over een proefstuk te nemen naar de winkel bij je hebt, neem een ​​foto en neem het met u, zodat u gevelbekleding die zo dicht een match mogelijk bij die op uw huis geïnstalleerd kan kopen. Bezoek zoveel home improvement winkels of hout yards als u nodig hebt om om de beste match te vinden. Als u de aannemer die uw huis gebouwd weet, kan hij / zij in staat zijn om u te wijzen in de goede richting.

Stap 1 – Koop Replacement Siding

Iemand helpen en neem de krijtlijn en maak een rechthoekige lijn rond het beschadigde deel van shiplap gevelbeplating. Bij het maken van de lijnen rond het beschadigde gedeelte, probeer te houden de lijn mogelijk te voorkomen dat meer van de goede shiplap gevelbeplating dan nodig is uit te snijden. gebruik maken van de niveau om ervoor te zorgen dat de krijtlijnen zijn vlak en recht.

Stap 2 – Maak Cut Line

Voordat u de cirkelzaag kan gebruiken om het beschadigde deel van de sponning gevelbeplating gesneden, zal je nodig hebt om de snijlijn met een hamer en beitel scoren. Neem de beitel en plaats het op de kalk uit en sla dan de kont van de beitel met de hamer. Maak een snit die is ongeveer 1/8 inch diep. Volg langs de gehele grens van het krijt lijn en de score van de lijn met de hamer en beitel. Vervolgens neemt u de cirkelzaag en stel de snede diepte, zodat het nauwelijks passeert de shiplap gevelbeplating. Volg langs de gescoord snijlijn en knip de het stukje gevelbeplating. Knip niet de hoeken met de cirkelzaag, maar gebruik maken van de hamer en beitel door de spooraansluiting op de hoeken te snijden. Verwijder de uitgesneden stuk met een koevoet.

Stap 3 – Knip het beschadigde gedeelte van Shiplap Siding

Meet de uitgesneden stuk van gevelbekleding en de metingen overbrengen naar het nieuwe stuk. Snij een identieke stuk van de kant van de cirkelzaag.

Stap 4 – Meet en Cut New Siding Piece

Plaats het nieuwe stuk van shiplap gevelbekleding in het uitgesneden gebied en nagel met beton bedekt gevelbekleding nagels.

Stap 5 – Installeer New Shiplap Siding

Voer een kraal van kalefateren langs de rand van de nieuw geïnstalleerde shiplap gevelbeplating. Heeft teveel kalefateren niet van toepassing. Strijk de kit met uw vinger of plamuurmes.

Stap 6 – Seal met Caulk

Stap 7 – Sand the Edges

Na de kalefateren droog is, gebruik dan de schuurpapier om zand weg van de ruwe randen en bouwde kalefateren. Maak de naden zo soepel mogelijk.

Schilderen of vlekken op de nieuwe gevelbeplating sectie om de kleur van uw huis te passen.

Stap 8 – Verf of beits het Nieuwe Siding