hoe olievlekken uit baksteen te verwijderen

Die mensen die vinden zichzelf te hoeven olievlekken uit verschillende oppervlakken in en rond hun huizen te verwijderen vaak bevinden zich in een moeilijke positie. Olie uit auto’s kunnen lekken en schade aan trottoirs, opritten, en andere oppervlakken, terwijl andere soorten olie blijvende vlekken op andere gebieden in en rond uw huis kan veroorzaken. Als u een olievlek op een bakstenen oppervlak aan uw woning te vinden, zult u in staat om te verwijderen of op zijn minst verlichten de vlek aanzienlijk. Lees verder voor een korte handleiding over hoe om olievlekken uit baksteen te verwijderen.

Als de olie onlangs gemorst, dep de lekkage met schone lappen zo snel mogelijk. Dit kan helpen voorkomen dat de vlek optreedt, of ten minste helpen om de omvang en reikwijdte van de vlek te beperken. Verspreiden zich niet de olie rond de vodden, omdat dit de grootte van de vlek kan toenemen.

Stap 1 – Dep met Rags

Als de vlek is ouder, dump een grote hoeveelheid kattenbakvulling op de top van het zo dat het betrekking heeft op de vlek helemaal. Net zoals kattenbakvulling is ontworpen om te genieten van geuren en afval vloeistoffen, kan het ook genieten van olie die betrekking hebben op een baksteen oppervlak ook. Roer de kattenbakvulling rond enigszins ongeveer één keer per uur met een push bezem, en laat de kattenbakvulling 4 uur voordat u het verwijdert.

Stap 2 – Gebruik kattenbakvulling te genieten van de Stain

Als de optie kattenbakvulling blijkt niet effectief te zijn, moet je toevlucht nemen tot een meer krachtige tool, zoals bleekmiddel. Meng een deel bleekmiddel met vier delen water en bedek de vlek met bleekmiddel. U kunt dan laat het bleekmiddel op de bakstenen oppervlak zitten voor ongeveer 30 minuten, teneinde wassen de vlek van de olie. Veeg het bleekmiddel met een schone doek wanneer het voldoende tijd om te genieten van heeft gehad. Volg deze met een snelle spoelen met gewoon water.

Stap 3 – Gebruik een Bleach Solution

Als er nog steeds geen spoor van de olievlek links op de bakstenen, spuit hem met een ruime hoeveelheid oven reinigingsspray. Doe dit alleen als de ruimte goed wordt geventileerd en je kunt voldoende contact met de spray te vermijden. Het is nuttig om dik latex of rubberen handschoenen te dragen tijdens het werk om contact te vermijden. Laat de spray zitten op de vlek voor ongeveer 10 minuten, daarna schrobben beneden grondig met een staalborstel. Veeg resterende spuiten met een schone doek en gooi het goed.

Stap 4 – Scrub Resterende Stains Met Oven Schoonmaakspray

In niet alle gevallen zal elke van deze stappen nodig zijn om de olievlek van uw baksteen oppervlak. Onderzoek de gekleurde gebied na elke stap om te bepalen of je nodig hebt om verder te gaan.