hoe marmer polijsten

Marmer is een zachte, poreuze steen, waardoor het gevoelig voor staining.You moet marmeren poetsen om de paar weken of maandelijks om het sprankelend helder en glanzend te houden. Na het schoonmaken, zullen polijsten eventuele resten te verwijderen en het herstel van het marmer om mint conditie. Volg deze instructies voor het polijsten, ofwel met natuurlijke producten of met een gefabriceerde marmeren polijstmachine.

Marble Onderhoud Tips

Marble Onderhoud Tips

Stap 1 – Kies voor schoonmaken en poetsen Producten

Stap 1 – Kies voor schoonmaken en poetsen Producten

Altijd schoon marmeren voordat het polijsten met een zachte of organische reiniger. Cleaners vervaardigd voor marmer kunnen worden gekocht, maar een paar eetlepels zuiveringszout per liter water of afwasmiddel werkt goed ook. Polijstmachines speciaal gemaakt voor marmer kunnen ook worden verkregen, vermijd poetsmiddelen met acryl of polyurethaan afwerkingen. Er zijn ook producten gemaakt voor specifieke kleuren van marmer. Lees de etiketten zorgvuldig vóór de aankoop van een vervaardigd polish. Een goedkoop alternatief voor vervaardigde poetsmiddelen is kalk, die tot poeder worden vermalen voordat.

Stap 2 – Was voordat Polijsten

Stap 2 – Was voordat Polijsten

Stap 3 – Begin uit het Midden

Reinig vóór het polijsten met de gewenste schoner, waardoor de vloer aan de lucht drogen een paar uur voordat u begint te poetsen.

Stap 4 – Buff in Circles

Stap 3 – Begin uit het Midden

Stap 5 – Laat drogen

Of het nu gaat met behulp van krijt of een chemische polish, starten vanaf het midden. Bij gebruik van krijt, maak dan een micro-fiber doek vervolgens duik in het krijtpoeder. Bij gebruik van een chemische polish, plaats een dubbeltje kleine hoeveelheid op het midden van de vloer om mee te beginnen.

Stap 4 – Buff in Circles

Met behulp van een doek of polijstkussen, bleekgeel in kringen. Beweeg langzaam naar rechts, dan links. Kom terug naar het midden, je omhoog te werken dan naar beneden. Als u het schoonmaken van een grote kamer, werken op deze manier in kleine delen. Voeg meer polish of als nodig krijt.

Stap 5 – Laat drogen

Bij gebruik van een chemische polish, moet marmer mooi helder na de lucht droogt zijn. Indien niet herhalen polijsten meerdere malen. Bij gebruik van krijt, na enkele uren van de lucht drogen, veeg de marmeren met een vochtige, schone doek. Ga dan weer met een droge doek. Na het verwijderen van krijt resten, moet het marmer schoon, helder en sprankelend zijn.