hoe linoleum vloer lijm verwijderen

Als u wilt linoleum vloer lijm te verwijderen zijn er verschillende manieren om het te doen. U kan nodig zijn om een ​​combinatie van methoden, afhankelijk van het type lijm u wilt verwijderen en hoeveel gebruiken opbouwen die je hebt.

Als uw huis is ouder de linoleum of de lijm werd geïnstalleerd kan lood dat is een gevaarlijk materiaal bevatten. Test het gebied voor het verwijderen van een van de lijm. Als de test positief is, is dit niet een doe het zelf werk en je een professional nodig om het te verwijderen.

Stap 1 – Bepaal Veiligheid

Als de bestaande lijm geen lood bevat, probeer dan eerst de schraper gebruiken om het te verwijderen. Soms oude lijm is bros en zal direct knallen het hout ondervloer als druk wordt uitgeoefend. Schrapen is arbeidsintensief werk, dus wees voorbereid. Draag uw werkhandschoenen en opvegen alle lijm die wordt verwijderd en gooi het weg.

Stap 2 – Schraap de Glue

Mogelijk moet u verfafbijtmiddel gebruiken om een ​​aantal gebieden van de lijm die moeilijk te verwijderen. Breng het met een oude kwast per instructies van de fabrikant. Nogmaals, draag handschoenen om uw handen te beschermen en hebben een goede ventilatie in de kamer. Gebruik de schraper te schrapen wanneer losgemaakt.

Stap 3 – Het gebruik van Stripper

Voor extreem stupporn lijm moet u wellicht een heatgun gebruiken. Heeft een heatgun met verf stripper niet gebruiken zoals het is brandbaar en kan je een vuur aan te steken. Gebruik de heatgun op een hoge instelling om de lijm vloeibaar te maken en het gebruik van de schraper om het te verwijderen. Wees voorzichtig want het is erg warm en kan je verbrandt.

Stap 4 – Heat Gun