hoe lijm uit roestvast staal te verwijderen

Weten hoe je lijm uit roestvast staal te verwijderen zal u helpen uw roestvrij staal te houden in mint conditie. Het proces is niet ingewikkeld. Hier is hoe je de klus te klaren.

De eerste stap in het verwijderen van een hechtmiddel om de grote stukken kleefstoffen opstijgen. Gebruik een tang om de kleinere zelfklevende stickers te verwijderen.

Stap 1 – Prep Werk

Nu genieten van het object in warm water. Dit zal de sterk klevende los. Geniet voor ongeveer 20 tot 30 minuten en laat het drogen.

Stap 2 – Hoe te verwijderen van de Adhesive

De volgende stap in de- hoe kleefmiddel proces te verwijderen is, meel toepassing op het gebied waar het kleefmiddel aanwezig is. Zorg ervoor dat de roestvrij stalen object droog is voor het aanbrengen van de bloem. Maak dan gebruik van een gaswasser en scrub krachtig om de lijm te verwijderen. Wees voorzichtig om te voorkomen dat het oppervlak van roestvast staal krassen tijdens het schrobben.

Stap 3 – Flour

Nadat u de lijm met een scrubber verwijderd, was het doel om het residu van lijm en meel te verwijderen. Tot slot breng een gelijkmatige laag van alcohol. Dit zal helpen toe te voegen glans aan de roestvrijstalen object waardoor het een glans.

Stap 4 – Final Step