hoe leisteen gordelroos te verwijderen

Verwijderen leisteen gordelroos is meestal één van twee redenen. Het kan zijn dat het vervangen van een hele leien dak of gewoon repareren van beschadigde gordelroos. In beide gevallen is het een baan die je zelf kunt doen met een beetje planning en know-how.

Identificeer de omgeving

Als u het vervangen van de hele dak kunt u deze stap overslaan. Beschadigde gordelroos vervangen of te repareren, zal je eerst wilt markeren de exacte oppervlakte van het dak u zal worden vervangen. Markering van het gebied zal u precies waar te stoppen bij het daadwerkelijk verwijderen van de gordelroos te vertellen.

Hebben Vervanging Gordelroos Beschikbaar

Deze stap is van cruciaal belang als u het vervangen van individuele leisteen gordelroos. Verwijderen en vervangen van gordelroos moet worden gezien als één project in één dag worden afgerond. Terwijl u kan het verwijderen van meerdere gordelroos voordat ze te vervangen, hebben de vervangingen bij de hand, zodat u kunt de nieuwe te installeren zodra u de oude hebt verwijderd. Het verlaten van uw dak blootgesteld opent je huis aan een veelheid van kwetsbaarheden.

Verwijder de Nails

U ontvangt een spijker remover nodig om de nagels uit te wrikken. Bij het verwijderen van meerdere gordelroos, dak schoppen zijn meestal het middel bij uitstek, terwijl een spijker ripper het geschikt voor spot banen kunnen zijn. Vind de tool die u het meest comfortabel met die geschikt is voor de grootte van de baan. In sommige gevallen moet u de spijker volledig te verwijderen voordat omhoog te trekken het grind, maar het grootste deel van de tijd die je kunt gewoon los de nagel genoeg om u het grind omhoog ruk en de nagel zal volgen. U hoeft enkel de nagel begonnen met de nagel ripper krijgen.

Gooi de Gordelroos

Het werpen van de shingles veilig is in feite een belangrijke stap in het verwijderen van leisteen gordelroos. Het verwijderen van gordelroos gaat bewegen nagels. Je wilt niet dat deze nagels te blijven op het dak, noch wilt u laat ze verspreid over uw tuin. Als u werkt op een groot dakbedekking project, plaatst een container aan de zijkant van uw huis en gooi alle nagels en gordelroos in deze aansluiting. Als u werkt op een klein project, kunt u overwegen een kleine plastic emmer mee te nemen op het dak met u, het verzamelen van gordelroos en nagels als je gaat.