hoe koper weatherstripping repareren

Tochtstrip is een belangrijk onderdeel van de algemene verzorging en onderhoud van uw huis. Het doel van de weatherstripping is om de elementen zoals wind, sneeuw, regen en zelfs (samen met vervelende insecten) van het binnenvallen van uw huis en het veroorzaken van schade te voorkomen. Koper tochtstrip is een geweldig alternatief voor andere vormen van tochtbanden zoals silicone, vinyl of andere kalefateren, omdat het kan verdragen voor jaren. Koper weatherstripping, net als elke andere vorm, kan en zal slijten en beschadigd raken. Maar geen fret, want je koper weatherstripping kan herstellen en het volgende artikel zal laten zien hoe je precies dat.

Koper weatherstripping is zo waarschijnlijk bezoedelen als elk ander materiaal gemaakt van koper. Als de tochtstrip is een gebied van bekendheid, zal je wilt zoek zijn best. Bezoedelen kan ook leiden tot roesten wat leidt tot erosie en uiteindelijk zal stoppen met zijn werk. Het schoonmaken van koper weatherstripping is eenvoudig. Meng 1 kopje azijn met 1 eetlepel zout in een spuitfles. Met behulp van dezelfde verhouding, meng water en soda. Label één fles “schoner” en de andere “neutraliserend”. Veeg de koperen tochtstrip om vuil en vuil te verwijderen dan spuit het met de stofzuiger. Laat de stofzuiger aan het werk voor ten minste 20 minuten. Veeg de tochtstrip neer met een schone doek en dan spuit de neutralisator. Laat de neutralisator aan het werk voor enkele minuten voordat vegen die naar beneden met een schone handdoek. Neutralisator stopt de chemische reactie die ontstaat door de combinatie van zout en azijn.

Stap 1 – Het schoonmaken van Tarnished Weatherstripping

Zoek het gebroken gebied en gebruik de schroevendraaier om het te wrikken van het oppervlak. Blikschaar zijn groot als ze zal u toelaten om gemakkelijk te snijden van de koper. Knip de tochtstrip iets boven waar de schade is. U zult dan in staat zijn om het beschadigde gedeelte gemakkelijk verwijderen. Indien de schade is gelegen in de buurt van de top van het oppervlak, bent u beter af verwijder de hele zijkant.

Stap 2 – Het verwijderen van beschadigde Weatherstripping

Gebruik de staalborstel om weg te reinigen van het gebied waar de tochtstrip vroeger. Er kunnen losser stukjes hout of steen en andere soorten afval. Dit alles kan de toepassing van de nieuwe weatherstripping belemmeren.

Stap 3 – Reinig de Site

U moet de nieuwe koperen tochtstrip gesneden om het stuk dat u hebt verwijderd passen. Meet vanaf de plek waar u de koperen tochtbanden naar het eindpunt verwijderd. Gebruik dat de meting en overbrengen naar het nieuwe stuk van weatherstripping. Snij het stuk met een beetje extra op het einde.

Stap 4 – New Weatherstripping

De meeste weatherstripping zal een zelfklevende achterzijde, maar het is altijd een goed idee om siliconen breeuwen gebruiken als aanvulling op de lijm. Laad het kitpistool en maak een lijn van siliconen langs het gebied dat de weatherstripping nodig heeft. Druk op de nieuwe tochtstrip naar beneden om ervoor te zorgen dat het zelfs.

Stap 5 – Bevestig de Nieuwe Weatherstripping