hoe kleurstof uit vinyl bekleding verwijderen

Vinyl is een sterk materiaal dat veel misbruik kan weerstaan. U zult merken dat vinyl wordt gebruikt in vele toepassingen uit, autostoelen om kleding en tafelkleden. Het is vrij goedkoop en zal vlekken te weerstaan, barsten en scheuren. Sommige materialen, zoals haarverf, kan vinyl vlek als het drogen. Dit kan heel lelijk zijn, maar maak je geen zorgen, want kleurstof kan worden verwijderd zonder beschadiging van het vinyl. Het is heel gemakkelijk om kleurstof uit vinyl te verwijderen met behulp van vele huishoudelijke producten die niet alleen veilig voor het vinyl, maar ook veilig voor het milieu. Het artikel dat volgt zal laten zien hoe je een schonere dat niet alleen kleurstof zal verwijderen van vinyl, maar zal ook niet vernietigen maken.

De eerste stap in het reinigen van kleurstof uit vinyl is een oplossing die veilig te gebruiken maken. De oplossing moet veilig zijn voor de vinyl en voor het milieu. De vinyl cleaner is zeer eenvoudig te maken met de producten gevonden in bijna elk huis. Zorg ervoor dat u met een schone emmer of kom. Meet een eetlepel van de olie-vrij vaatwasser zeep en voeg deze toe aan de emmer of kom. De vaatwasser zeep moet olievrij zijn om residuen voorkomen, dat ze op het vinyl. Toe te voegen aan de kom twee kopjes warm water en een eetlepel gedestilleerd witte azijn. Roer de oplossing totdat sop vorm. Open de spuitfles en inerte de trechter en vul de spray fles met de vinyl schoner.

Stap 1 – Maak de Vinyl Cleaner

Voordat u spuiten langs de vinyl, moet u altijd veeg het af met een zachte doek. U wilt geen vuil of stof dat zich erop verzameld te verwijderen. Dit wordt gedaan zodat het vuil niet wezenlijk wordt modder en vlekken het vinyl nog. Zodra het vinyl wordt afgestoft, spuit het met de schoonmaak oplossing. Er is niet zoiets als te veel oplossing op de vinyl. Houd er echter rekening mee, wat het vinyl bedekt. Als het een vinyl stoel, gebruik dan minder schoner omdat u niet het vocht zijn weg naar het kussen willen.

Stap 2 – Behandel het Vinyl

Laat de vinylreiniger te rusten op de kleurstof vlek gedurende enkele minuten. Als de vlek is bijzonder slecht, dan kunt u in staat te stellen om te werken voor langer dan een paar minuten. Als je denkt dat er genoeg tijd is verstreken, kunt u een niet-pluizende doek te gebruiken om het vinyl te schrobben. Je kan niet hard genoeg om de vinyl beschadigen te schrobben en kleurstof is een van die chemische stoffen die zal zich houden aan het materiaal. Veeg het vinyl naar beneden en te inspecteren voor een kleurstof die achter kan worden overgelaten. Als er meer kleurstof blijft, herhaalt u deze stap.

Stap 3 – Verwijder de vlek