hoe je kauwgom uit lederen schoenzolen te verwijderen

Wandelen rond een openbare plaats van vandaag en je zou kunnen eindigen met een aantal kauwgom op uw merk nieuwe lederen schoenen. Gom is een van die dingen die iedereen op een bepaald punt in de tijd zal hebben om te gaan met. Voor het merendeel van de tijd, het verwijderen van gom uit de bodem van schoenen is geen moeilijke project. Echter, er is enige zorg die moet worden betracht bij het tandvlees is op leren schoenen. Hier zijn een aantal stappen om de kauwgom te verwijderen zonder beschadiging van de leren schoen.

Gebruik een platte plastic schraper en zorgvuldig proberen om een ​​deel van de overtollige kauwgom te verwijderen. Dit is de grote massa van de gom die zonder enige vorm van reiniging kan worden verwijderd. Houd de schraper vlak zodat het niet echt krassen op het leer. Voor zachte bovendeel van leder, dit is erg belangrijk om te onthouden. U kunt ook uw nagels te gebruiken als het op de bodem van de zool. Een kleine pick zal ook helpen om een ​​groot deel van de bosjes in het loopvlak te verwijderen.

Stap 1 – Verwijder Excess Gum

Vind een kleine container en giet er wat warm water in. Het water mag niet heet genoeg om je huid te verbranden zijn. Meng genoeg afwasmiddel om wat sop te maken. Drop in een zeer zachte doek of een spons, en krijg het vochtig. Wring elk van de overtollige water.

Stap 2 – Mix Water en zeep

In gevallen waarin het tandvlees is vezelig en heeft een heleboel verschillende “tracks” op de lederen schoen gemaakt, zal je nodig hebt om het te vegen met het warme water en zeep. Veeg op het tandvlees strepen met een stevige toepassing van de spons. Wrijf kleine cirkels alsof je schijnt de schoenen. Dit zal het graan te houden intact.

Stap 3 – Veeg Leren Schoen

Zodra u de lederen schoen met water en zeep hebben afgeveegd je nodig hebt om het af te spoelen. Gebruik een schone doek en schoon water te vegen in het gebied waar het tandvlees was. Als het tandvlees is er nog steeds heb je de mogelijkheid om te wassen met het water en zeep, of verplaatsen herhalen op een andere techniek. Als het tandvlees weg is, droogt de schoen en gebruik wat leer conditioner.

Stap 4 – Spoel met schoon water

Als het tandvlees nog steeds aanwezig is, vooral in de kleine korrels van de leer, dan kunt u een aantal pindakaas te gebruiken om het te verwijderen. Dompel een schone doek in een aantal pindakaas en toepassen op de schoen. Wrijf het in strakke cirkels en zorg ervoor dat er een dikke coating. Laat de pindakaas staan ​​gedurende 1 minuut.

Stap 5 – Rub Peanut Butter op Shoe

Na het laten van de pindakaas set voor een minuut op de lederen schoen, veeg het weg met een nieuw doek. Zodra de pindakaas is verwijderd moet je zien dat het tandvlees is verdwenen. Zo niet, dan gelden sommige plantaardige olie in plaats van de pindakaas. De natuurlijke oliën in de plantaardige olie zal helpen verdeling van de resterende gom. Veeg en reconditioneren het leer.

Stap 6 – Verwijder Peanut Butter