hoe je houten meubelen met vernis Refinish

Veel huiseigenaren die meubels hebben afgewerkt en wil een duurzame en glanzende afwerking, hebben ontdekt dat aan Refinish houten meubilair kunt u zelden een beter product dan een vernis. Een lak, in het bijzonder een polyurethaan vernis, bestand tegen slijtage en behoudt zijn glans en een product op de markt. En, hoewel je misschien te horen dat het een moeilijk afwerking toe te passen, met het juiste product en een paar begrijpelijke instructies zul je merken dat het zo gemakkelijk om dit product toe te passen als de meeste andere producten die u kunt kiezen. Hier zijn een paar tips hoed zal u helpen uw meubels Refinish met een vernis finish.

Om de finish u wilt op uw lak te krijgen, moet u eerst kiezen voor de afwerking die geschikt is voor uw toepassing is. Een die is moeilijk, maar nog steeds glimmend te krijgen, gebruik dan een product met een glanzende afwerking. Voor iemand wiens afwerking is minder glanzend, probeer dan een matte afwerking. U kunt ook kiezen uit andere afwerkingen zoals satijn, platte, semi-glans en een hoge glans.

Stap 1 – Het kiezen van Uw Finish

Voor het aanbrengen van uw lak, zorg ervoor dat het oppervlak waarop u deze toepassen op is geschuurd en dat alle stof en vuil worden verwijderd. Een tack doek werkt goed voor dit doel. Open deuren en ramen, als je dat kan doen zonder dat het stof om de kamer in te voeren. U zult een goede ventilatie nodig hebben, maar niet met het risico op het krijgen van stof op uw vers gelakte oppervlakken. Bij de voorbereiding van toe te passen uw lak giet een kleine hoeveelheid in een container met een mond breed genoeg dat u uw penseel kunt duik in het. Met behulp van een tweede container die u kunt voorkomen dat puin in uw lak container.

Stap 2 – De voorbereiding van uw Surface

Pas uw lak met een kwast (je moet een natuurlijke borstel te gebruiken), nadat je het puntje van je borstel met lak hebt geladen en overtollige lak hebben weggevaagd van. Dit zal u helpen voorkomen druipen de lak op een oppervlak van waar je later nodig hebt om het schoon te maken. Trek je brush langs oppervlak je vernissen, naar aanleiding van de natuurlijke nerf van het hout en het houden van de borstel in een bijna verticale positie. Kijk uit voor vlekken op je gelakte oppervlak waar u druppels of grote hoeveelheden lak hebt verlaten. Als je deze vindt, ga terug over hen met een droger borstel.

Stap 3 – Het toepassen Uw Varnish

U moet laat uw gelakt oppervlak droog ‘s nachts. Als je zeker weet dat het droog is, gebruik dan een fijn schuurpapier om licht zand de finish. Gebruik vervolgens een tack doek en veeg al het stof links van uw schuren. In tegenstelling tot andere soorten afwerkingen, moet u minstens 4 of 5 lagen aan te brengen van uw lak, afhankelijk van de finish je wilt. Voor het aanbrengen van een extra laag, zand de voorgaande laag als je oppervlak droog is.

Stap 4 – Schuren Uw Finish

Wanneer u de look die u wilt met uw lak, en wanneer het droog is, met een fijne staalwol (0000 graad) en wrijf het afgewerkte oppervlak hebben bereikt. Verwijder stof met je tack doek. Na 6 of 7 dagen, breng dan een wax.

Stap 5 – Afwerking