hoe je een werveling gipsplafond repareren

Als je lelijke problemen met uw werveling gips plafond, zou de makkelijkste om te doen zijn om het zand langs de gebieden die hebben schade en re-krul aan de oude wervelingen passen. U kunt er ook voor kiezen om gewoon te elimineren de wervelingen totaal, afhankelijk van het aantal vlekken. Hieronder is een gids om u te helpen herstellen en het herstel van de wervelingen.

U wilt zand eventuele knelpunten neer op een vlakke ondergrond. Bereid de kamer door het verwijderen van alle meubels of stukken die je niet wilt stoffig te krijgen. Dan zet daling doeken op de grond voor het gemak van opruimen. Gebruik uw elektrische schuurmachine te gaan over alle verhoogde gebieden en delen u problemen met. Wilt u zand het hele plafond of een groot gebied, kan het verstandig zijn de kamer met drop doeken af ​​te sluiten zijn.

Stap 1 – Zand Omlaag beschadigde gebieden

De gezamenlijke samenstelling zal worden gebruikt voor het krullen op het plafond opnieuw. Dit is een mengsel van gezamenlijke samenstelling mix en de verf die op het plafond. Vul je 5-liter emmer met een liter verf. Dan langzaam te mengen in de joint compound. Meng grondig totdat je iets dat is ongeveer de consistentie van pindakaas te krijgen. Het kan een beetje dikker.

Stap 2 – Maak de Joint Compound

Gebruik je penseel de dikke mengsel van toepassing op het plafond in een swirl patroon, net als de bestaande. Proberen om het zo goed mogelijk na te bootsen. Als u een groot gebied werken, probeer dan om te pauzeren voor een minuut, zodat de wervelingen te drogen en je hoeft niet continu plat over hen. Herhaal dit voor elk probleem gebied.

Stap 3 – Voeg de Wervelingen

Als u een merkbaar verschil in kleur van een set van textuur aan een ander, wachten voor alles te drogen en dan gewoon zet een laklaag over alles. Als er gebieden waar de wervelingen niet goed opdagen, voel je vrij om een ​​tweede of derde laag toe te voegen totdat u de gewenste look te bereiken. Stel de kwast om de grootte van de wervelingen tegemoet. Hierdoor zal een groot verschil maken.

Stap 4 – Finishing Touches

Neem alle van de druppel doeken om hun noodzakelijke verwijdering zone of wasruimte voor hergebruik. stof dan het gebied en stofzuigen het aan allergenen te verminderen.

Stap 5 – Clean Up

Als u wilt gewoon te ontdoen van de wervelingen geheel, zet een laag primer sealer over het plafond, nadat u de verhoogde gebieden hebben geschuurd. neem dan een wandplaat mes en gebruik deze om de vacht van de gehele plafond met wandplaat compound. Zand dat het een gladde afwerking als het eenmaal droog is. dan bedekken met de verf van uw keuze. Gebruik dezelfde opruimen technieken zoals hierboven.

Stap 6 – Afschaffing van de Wervelingen