hoe je een vuilophaal verwijderen

Zo hard als een vuilophaal-eenheid werkt om voedselresten vermalen, is het begrijpelijk dat het uiteindelijk zal beginnen te lekken of gewoon besluiten te stoppen met werken. Tenslotte wordt de gemiddelde afvalcontainer gebruikt gemiddeld 6 tot 8 keer per dag. Gezien het soort dingen die hun weg vinden naar een beschikking, zoals plastic, papier en zelfs servies, het is verbazingwekkend dat een vuilophaal houdt zolang het doet. Uiteindelijk, elke huiseigenaar moet zijn beschikking te vervangen. Wanneer dit gebeurt is voor u, moet u betalen ofwel een loodgieter om het te vervangen of te vervangen, jezelf. Wanneer u wordt opgeroepen om een ​​beschikking die het werk is gestopt, tenzij u hebt ervaring in het uitvoeren van deze job te verwijderen, bent u waarschijnlijk een paar woorden van advies zoals nodig zoals je hieronder kunt vinden.

Het verwijderen van een vuilophaal kan een uitdaging zijn. U zult waarschijnlijk nodig om een ​​deel van je lichaam te voegen in de ruimte onder de gootsteen, zodat u de leidingen, gewrichten, schroeven te zien, en aansluitingen die je nodig hebt om te verbreken. U kunt uzelf onnodige frustratie door het verwijderen van deze ruimte alle items die je daar hebt opgeslagen. Ook hebben een emmer of container ter beschikking van alle water dat zal drain uit uw beschikking eenheid of gootsteen te vangen. Vervolgens, als je wilt alle aansluitingen die je nodig hebt om los te zien, heb je een licht nodig. Een daling snoer met werklamp verbonden aan het werkt veel beter dan een zaklamp. Tot slot, moet u de stroom los te koppelen aan uw afvalcontainer.

Stap 1 – Voorbereiden

Zoek de afvoerleiding, een PVC-pijp met twee schroeven aan uw beschikking bevestigd. Verwijder deze schroeven, duw de pijp uit de weg, zodat het einde is niet meer in de buurt van de afvalcontainer. Verbindingen van deze pijp en de andere PVC-buizen zal u toelaten om ze te veranderen zonder dat ze losraken of waardoor ze gaan lekken, dus maak je geen zorgen over het verplaatsen van de persleiding zijn.

Stap 2 – Het verwijderen van de afvoerbuis

Zoek de vaatwasser afval buis. Meestal is het een 1 “rubber slang aangesloten op uw vaatwasser aan het eind. Zal de nabije einde worden aangesloten op de naaldcontainer door het aanbrengen van meer dan een metalen uitloop op het apparaat en zal zijn plaats worden gehouden met een metalen band die wordt gehouden strak door een schroef. om deze buis te verwijderen, gebruik je schroevendraaier om de schroef los te maken totdat je in staat om de slang weg van de naaldcontainer te trekken zijn.

Stap 3 – loskoppelen van de afwasautomaat Waste Tube

Draai de montage ring ter beschikking apparaat naar links om deze los te maken van de montage-assemblage, dan terug uit de drie schroeven die deze vergadering bij elkaar te houden. Zoek de borgring dat de montage onderdelen bij elkaar houdt. Het zal een veer stalen ring ongeveer 8 gauge zijn. Gebruik je schroevendraaier om deze ring te verwijderen, waarna de montage onderdelen – montage ring, een back-up ring, en fiber-pakking zal scheiden.

Stap 4 Loskoppelen van de Unit Mounting Assembly

Duw de gootsteen flens omhoog in de gootsteen, en verwijderen van uw afvalcontainer.

Stap 5 – Het verwijderen van de afvalcontainer