hoe je een vinyl hek te repareren

Een vinyl hek is een zeer populaire vorm van hekwerk voor vele stedelijke woningen. De vinyl hek voegt niet alleen een aantrekkelijk element een landschap, maar het is onderhoudsarm. Deze vinyl hekken zijn meestal gemaakt van een niet-poreus materiaal dat maakt het reinigen zeer eenvoudig. Dit draagt ​​ook bij aan de duurzaamheid van het hekwerk, aangezien het niet zal barsten door water bevriezen in de korrel. Er zijn een aantal onderhoud projecten die vereisen een beetje meer werk dan een normale reiniging. Hier zijn een aantal stappen om het repareren van een scheur of gat, in een vinyl hek.

Voordat u een reparatie aan het gedeelte van het vinyl hek, waar de scheur is gevestigd te doen, moet je het reinigen van vuil en puin. Gebruik een schone doek met een eenvoudige reiniging oplossing van water en afwasmiddel. Spoel het volledig uit en droog met een ander doek.

Stap 1: Clean Vinyl Fence

Wikkel een stukje van medium schuurpapier rond een klein blok hout. Je wilt niet om een ​​elektrische schuurmachine te gebruiken voor deze operatie, zoals u het vinyl kan guts of verwijderen van overtollig materiaal. U bent alleen proberen om glad te strijken eventuele boren en scherpe randen rond het gat. Wrijf het schuurpapier in een gebied dat is ongeveer 3 inch rondom het gat.

Stap 2: Zand Rond Gat in de Omheining

Neem een ​​kijkje op het gat in de vinyl hek. Als het groter is dan 1 inch in diameter, moet u een aantal uitbreiding van schuim in het gat op te vullen. Spuit het schuim in het gat en vul zo veel van het vinyl hek als je kunt. Vult de ruimte langzaam om het schuim te breiden. Niet stoppen totdat het schuim begint uit het gat in de omheining te komen. Laat het schuim te drogen ‘s nachts voor het doen van enig ander werk aan het hek.

Stap 3: Gebruik Expanding Foam te vullen Hole

Neem een ​​kleine handzaag, een omgaan zaag werkt goed voor deze, en verwijder het overtollige schuim uit het hek. Snijd zo dicht mogelijk bij het hek als je kunt.

Stap 4: Saw Foam Off Fence

Nadat het schuim is gekapt, gebruik wat medium schuurpapier om het te glad gelijk met het oppervlak van het hek. Vervolgens begint het schuim hol tot een inwaartse deuk gevormd.

Stap 5: Sand Foam

Nadat al het schuren, moet u het hek weer schoon. Veeg het oppervlak met een vochtige doek om stof en vuil uit het schuim en schuren te verwijderen.

Stap 6: Clean Oppervlak van Vinyl Fence

Stap 7: Vul gat met Plastic Filler

Met behulp van een kleine plastic schraper, vul in het gebied waar het gat in het hek is. Het doel van de kleine streepje in het schuim van de vulstof te worden toegepast. Zorg ervoor dat je het glad te strijken, zodat het gelijk met het oppervlak van het hek zal zijn.

Gebruik de fijne korrel schuurpapier en glad het oppervlak van de plastic vulmiddel. Probeer teveel materiaal zal de vulstof lager dan het hek zijn niet te verwijderen. Veeg het gebied schoon en verf de kleur van het hek.

Stap 8: Zand en Paint