hoe je een toegangsdeur die niet goed sluit repareren

Er zijn een aantal redenen waarom men kan nodig zijn om een ​​toegangsdeur te herstellen: afwikkeling van de structuur, een overmaat of onvoldoende tochtstrip, een slecht passende knop of klink handvat. Wat de reden ook, zelden is het dat de deur is defect en moet worden vervangen. Met een beetje dicht observatie en een aantal standaard tools kunnen een slecht passende deur worden hersteld om een ​​optimale werking en de bediening. Een toegangsdeur is een cruciaal onderdeel van een woning of gebouw, het biedt zekerheid aan de woning en houdt de elementen buiten en draagt ​​bij aan de totale energie-efficiëntie van de structuur. Enige en alle van deze overwegingen zijn reden om een ​​toegangsdeur te repareren om te garanderen dat goed sluit. Hier zijn een aantal fundamentele strategieën om de deur naar de goede werking te herstellen.

Ten eerste, als de deur niet goed sluiten of de deur vergrendelingsmechanisme niet actief is als de deur helemaal gesloten, visueel te inspecteren om ervoor te zorgen dat de vergrendeling en de spits zijn het afstemmen van de juiste wijze. Als men is uitgeschakeld door nog een kwart van een inch, kan dit voorkomen dat de deur sluiten goed aan. Als de twee in de rij staan ​​op de juiste wijze, maar de grendel is gewoon niet naar behoren functioneert, vervang de knop. Ze zijn goedkoop en er zijn tal van hen op de markt te kiezen. de knop vervangen uit de schroeven voor de bestaande, verwijderen van de knop, vervangen door de nieuwe, en bevestigen van de twee schroeven. Hoewel deze zijn de basisstappen, bekijk de aanwijzingen voor u specifieke model om te zorgen voor geen extra stappen nodig.

Stap 1 – de beoordeling van de deurknop

U kunt vaak te maken kleine aanpassingen aan de manier waarop de deur opknoping problemen met het goed sluiten op te lossen. Met behulp van een schroevendraaier, draai de schroeven op de scharnieren van de deur. Begin met ofwel de deurzijde van het scharnier of de stijl, maar vasthouden van een zijde tegelijk. Zodra de schroeven worden losgemaakt, wat de positie van de deur te passen en de schroeven wanneer de deur zich in de nieuwe, juiste positie. Structuren verschuiven, dat kan invloed hebben op hoe deuren passen.

Stap 2 – Stel de deur

Warmte en vochtigheid zullen hout deining te maken. Gezwollen hout is niet bevorderlijk voor een strak sluitende deur. Als u denkt dat het klimaat de dader van de deur niet sluiten van kan zijn, kunt u de schuurmachine of schaafmachine te gebruiken om kleine hoeveelheden hout te verwijderen buiten de randen van de deur om te helpen een goede pasvorm in alle seizoenen te vergemakkelijken. Houd in gedachten niet te veel af te nemen als in de winter kunt u het tegenovergestelde probleem hebben, sluit de deur, maar laat veel koude lucht in.

Stap 3 – bieden aan de Climate

Een overmaat tochtbanden rond een portier of randen oppervlak voorkomt dat de deur goed sluit. Als dit het geval is, vervang dan de tochtstrip of scheren van de bestaande weatherstripping beneden. Een elektrische mes werkt op elke vorm van schuim zeer goed.

Stap 4 – Stel het weer strippen