hoe je een split houten zitting van de stoel te repareren

Als u hebt geprobeerd lijmen en patches op uw favoriete, maar split houten stoel zitten en ze zouden niet werken, niet worden ontmoedigd. Er zijn eenvoudige stappen die u kunt volgen om die stoel te repareren, of het nu een modern model of een antiek.

Opstijgen alle schroeven dat je kunt zien op je stoel zitten en maak een mentale notitie over de schroeven die zou kunnen missen op hun slots. Als hout knoppen werden gebruikt om de schroeven te verbergen, neemt u de knoppen met behulp van uw tang in staat zijn om de schroef eronder te zien. Wikkel het puntje van je tang met plakband om schade aan het hout te voorkomen.

Stap 1 – Demonteren van de Seat

Als spijkers eerder in de reparatie van de splitsing stoelzitting werden gebruikt, trek ze uit met de hulp van schuine tang. Gebruik een houten roer stok om meer invloed te hebben en de finish van het hout tegen krassen en deuken beschermen. Oude lijm die op het frame nog kan worden gebeiteld uit.

Stap 2 – Het verwijderen van Nails

Monteer de houten stukken, maar altijd onthouden dat hiaten kunnen worden gevonden tussen hen. Ruwe randen kunnen worden ge√ęgaliseerd met de hulp van de schrijnwerker, maar niet afscheren te veel van het materiaal. Toepassen houtlijm op de randen en treden ze met behulp van klemmen bar. Laat de lijm droog boven de nacht en weer in elkaar zetten.

Stap 3 -Joining de Split