hoe je een schuifraam te repareren

Een gebogen baan corrigeren moet herstellen schuifraam. Toch beginnen door te controleren of de storing is niet als gevolg van een ophoping van vuil, verf of vuil. Schuif- of zweefvliegen ramen zijn voorzien van voorzetramen die schuiven langs metal tracks aan de boven- of onderkant van het frame. Een deuk of een bocht in het spoor voorkomt dat het raam van glijden soepel. Eenvoudige controles zoals het verwijderen vuil en het smeren van de track kan eenvoudig het probleem te verhelpen. Echter, de volgende stappen worden gevolgd om een ​​schuifraam herstellen.

Gebruik een harde borstel om deeltjes of vuil te verwijderen van de baan van het venster. Staalwol of schuurpapier om onvolkomenheden te verwijderen en om zelfs uit het oppervlak. Een kleine mondstuk kan worden bevestigd aan een stofzuiger op te zuigen uit puin.

Stap 1 – Maak de Track

Gebruik een schroevendraaier om schroeven of klinknagels die dienen als zekerheid installatie op het raam te verwijderen. Uninstall sloten of andere apparaten ook. Leg ze in een schone en veilige positie als ze later zullen worden geïnstalleerd.

Stap 2 – Verwijder de Sash

Voorzichtig, de hoek van de onderrand van het raam naar buiten te bevrijden van het spoor. Als het spoor naar buiten is gebogen, gebruik dan een rubber of houten hamer op het bovenste deel van een schroevendraaier te raken. Dwing de platte kop van de schroevendraaier in het smalle gedeelte van de baan, zorg niet knippen of scheuren de baan. Duw de uiteinden aan de zijkanten totdat ze af te stemmen op de rest van de rail.

Stap 3 – Aanpassing Track

Als het probleem is met de glider, haal hem uit zijn positie. Het is raadzaam om deze te vervangen door een nieuwe om het probleem te voorkomen dat zich opnieuw voordoet. Breng het naar een ijzerhandel of houtzagerij aanbod en bestel een exacte match. Dit maakt het gemakkelijk te vervangen terug in het venster.

Stap 4 – Reparatie Glider

Plaats de nieuwe glider waar het werd vastgeschroefd aan het raamkozijn. Zet deze in de juiste positie met behulp van schroeven en draai met behulp van een schroevendraaier.

Stap 5 – Align Glider

Controleer het weer stripping, als het ernstig is beschadigd of versleten dan vervangen door een nieuwe. Verwijder het raamkozijn van het frame van het venster. Klik hier voor de nieuwe weer strippen en leg het op de sleuf, duw hem in totdat het goed ligt aan sjerp van het venster. Zorg ervoor dat er geen vouwen of hobbels op de strippen materiaal.

Stap 6 – Vervang beschadigde Frame

Tips

Soms kan een schuifraam niet goed als gevolg van een beschadigde frame. In dit geval, als het frame niet kan worden gerepareerd met behulp van de bovenstaande stappen, koopt een nieuw frame aan de oude te vervangen.

Een niveau kan worden gebruikt om te controleren of het frame direct bij het repareren van het spoor.

Als het frame is niet het probleem, controleer dan de blinds. Zij kunnen interfereren met het raam en zorgen dat deze niet goed te openen.