hoe je een schuifafsluiter die lekken te repareren

Het repareren van een lekkende afsluiter betekent niet noodzakelijk dat je de gehele klep vervangen. In sommige gevallen kunt u het lek te repareren door gewoon het vervangen van de verpakking wasmachine. Om deze reparatie vindt u de volgende gereedschappen en materialen nodig te voltooien

Om de oude verpakking wasmachine te verwijderen moet je het aanbod piping aan elk uiteinde van de gate klep die er tekenen van lekken te verwijderen. Gebruik de ijzerzaag om zo dicht mogelijk bij de klep weg te snijden van de koperen leidingen en verwijder de defecte wasmachine. Zoals bij elke loodgieterswerk reparatie, zorg ervoor dat u de watertoevoer naar het gebied waar u mee bezig bent te zetten.

Stap 1 – Verwijder de oude Packing Washer

Installeer de nieuwe pakking ring in de afsluiter en re-solderen de aanvoerleiding verbindingen. Om dit te bereiken zul je de propaan fakkel en solderen nodig. Prep het einde van de koperen buis met een staalborstel om eventuele bramen of ruwe randen te verwijderen. Vervolgens de koper en het werk van de soldeer rond het gewricht tussen de buis en de afsluiter.

Stap 2 – Installeer de nieuwe pakking Washer