hoe je een niet-dragende muur te verwijderen

Het verwijderen van niet-dragende muren in een huis kan echt verheffen de fysieke ruimte, maar ook de sfeer die wordt geleverd met een grote kamer, vooral wanneer een kleine kamer converteert naar een grotere. Wel moet de nodige stappen worden gevolgd, anders kan een eenvoudige taak een moeilijke, rommelig, gevaarlijke en dure taak.

De eerste stap bij het afbreken van een wand begrijpen als het geen dragende muur of een wand die helpt ondersteunen het huis, hetzij geheel of gedeelte. De beste methode om aan een wand te weten is gewoon bellen een professional om het te inspecteren. Bovendien zal een erkende aannemer weet hoe om te gaan met een dragende muur door het openen van het omhoog, een zeer gevaarlijke operatie voor iemand die niet weet wat ze doen. Structurele schade is een echte kans als het gaat om het verwijderen van muren, zodat de veiligheid door middel van kennis is een must. In feite, indien de wand over te verwijderen is een dragende één, structurele schade is zo goed als zeker.

Stap 1-waarborgen van de veiligheid

Na het verwijderen van zo veel meubels uit het werkgebied, te dekken nabijgelegen meubels met kunststof platen. Next, eveneens met plastic zeilen, seal deuropeningen. Ten slotte, hebben geen betrekking op ramen. In plaats daarvan open alle vensters voor ventilatiedoeleinden door, en dit is belangrijk, de stroom wordt uitgeschakeld. Bij het uitschakelen van de elektriciteit, er rekening mee dat het betekent dat de macht om het huis, en niet alleen een nabijgelegen lichtschakelaar. In de volgende stappen, zullen er gevallen waar elektrische aftopping nodig zal zijn, en het hebben van een professionele aannemer helpen met dergelijke stappen worden geadviseerd. De reden waarom aannemers zo gestrest zijn in dit artikel is het gevolg van hoe vaak de muur verwijderen is in woningen deze dagen, en “gewone” komt vaak met de implicatie van de “easy” en “easy” met “safe.” Echter, zonder rekening voorzorgsmaatregelen zal de volgende niet zo veilig zijn.

Stap 2-Prepping

Begin met lijstwerk en plinten wrikken met de koevoet en zelfs beitel en hamer. Verwijder vervolgens elektrische platen. Nogmaals, moet de hoofdschakelaar worden uitgeschakeld om het huis. Let op de bedrading, zowel de richting van hen en hun type warmtebron bedrading moeten professioneel worden omgeleid, idealiter. Nu, dop van de elektrische voor de volgende stap, die gebruik maakt van de voorhamer om letterlijk knock down de muur waar de bedrading niet aanwezig is.

Stap 3-slag

Nadat de gipsplaten is verdwenen, zal draden en studs showing-cap worden de draden in zowel de zolder of kelder, afhankelijk van waar de bedrading hoofden naar. Zodra afgedekt, verwijder de bedrading, dus er is een schone omgeving voordat u. Nu, alles wat overblijft is het opruimen. De beste methode is om een ​​of andere manier vouw de plastic vellen die zijn bedekt met stof en wat niet en engel hen, zodat al het puin vallen recht in de vuilniszakken. Handschoenen kunnen nodig zijn voor grotere stukken, maar hangt af van de persoon die de opruiming en ook het type gipsplaten sommigen gemakkelijker breken, hetgeen “splinters” waar zoals andere niet.

Stap 4 – Afwerking