hoe je een magnetron deur verwijderen

Het verwijderen van de magnetron deur krijgt u gemakkelijke toegang tot de binnenkant van de magnetron schoon te maken en kan je ook toestaan ​​om al het puin die zouden kunnen worden opgebouwd rond de scharnieren van de deur te verwijderen. De meeste familie microgolven krijgen veel gebruik vanwege het gemak, in het bijzonder voor het opwarmen van voedsel. Om die reden, ze de neiging om een ​​ophoping van vuil maakt niet uit hoe vaak je het interieur schoon te krijgen. U moet mogelijk ook de magnetron deur verwijderen omdat het is gebarsten of heeft andere schade en heeft behoefte aan een nieuwe deur geïnstalleerd. Zorg ervoor dat u voorzichtig te zijn. Enkele delen van de magnetrondeur zijn kwetsbaar en kunnen gemakkelijk worden gebroken. Hoewel de VS CPSC een waarschuwing tegen de doe-het-zelf reparaties aan uw magnetron heeft afgegeven, is dit een redelijk veilige reparatie, als je niet omgaan met een van de elektronische onderdelen van uw magnetron.

Voor uw veiligheid, de stekker uit de magnetron voordat u het project te starten. Zet de magnetron op een stevige vlakke ondergrond, zoals uw tafel, aanrecht, of werkbank. Als uw magnetron is een model dat in uw kasten of over uw kachel is gemonteerd, wrikken het deksel van het voorpaneel, zodat u in staat om de schroeven los te draaien zijn. Dan zult u in staat om gewoon schuif de magnetron uit de beugels. U kunt nu verder naar de volgende stap.

Stap 1 – Trek de stekker

Verwijder de glazen schaal vanuit de magnetron. Met behulp van een platte schroevendraaier voorzichtig los te wrikken uit de plastic kap die op de binnenkant van de magnetron deur. Werk voorzichtig rond de rand van het glas tot de plastic kap is los en stijgt op. Sommige modellen van microgolven kan ook een trim. Zowel de trim en de binnenkant plastic hoes is waarschijnlijk op zijn plaats gehouden door klemmen. Deze clips zijn makkelijk af te breken, dus zorg ervoor en hebben wat geduld bij het verwijderen van alle kunststof onderdelen, zodat u niet de tabbladen dat deze stukken op zijn plaats te breken.

Stap 2 – Verwijder de Cover

Vervolgens zal je de deur te verwijderen. Open de magnetron deur zo ver mogelijk open. Trek de montage pinnen uit de scharnieren. Er zullen scharnieren in zowel de onderkant en de bovenkant van de deur. Je mag iemand anders nodig om de deur voor u te houden terwijl u de pinnen te verwijderen. Het hebben van een helper houdt de deur op zijn plaats maakt het verwijderen van de pinnen veel gemakkelijker. U heeft dan twee vrije handen waarmee de pennen eruit te trekken.

Stap 3 – Verwijder de deur

Om de deur te bevestigen, zul je dezelfde stappen volgen, net zoals je deed om het te verwijderen. Druk voorzichtig het paneel op zijn plaats. Je moet de snap geluid horen als elke clip weer vastklikt. Doe hetzelfde met de trim, indien van toepassing. Vervolgens kunt u de deur weer op te zetten. Vraag uw helper om de deur op zijn plaats weer te houden terwijl u de montage pinnen uit te lijnen en zet ze terug op hun plaats.

Stap 4 – de deur vervangen