hoe je een lek in uw vinyl goten repareren

Alle gootsystemen, waaronder vinyl goten kan lekken van tijd tot tijd. Hoewel het ongemakkelijk onder een goot die lekt staan ​​kan zijn, kan ook structurele schade veroorzaken als niet gecorrigeerd. Het corrigeren van de situatie is relatief eenvoudig en kan worden uitgevoerd met minimale materialen en slechts weinig tijd.

Het is de meest voorkomende om lekken te vinden in de gewrichten, maar u kunt een klein gaatje ergens anders in de goot systeem. Als u werkt op een heldere dag, is het vrij eenvoudig om een ​​lek te vinden. U moet om te beginnen door alle puin schoonmaken van de dakgoten. Dit is waar de handschoenen van pas komen. Het kan nodig zijn op het dak te komen en gebruik maken van een scrub borstel voor gebieden van de goot systeem dat hebben opgebouwd slib en modder. Zodra de goten worden gewist, kunt u een tuinslang te gebruiken om de overtollige smurrie uitspoelen van de goten. Laat dit drogen, en gebruik vervolgens de slang opnieuw te maken voor een kleine stroom van water door de goot secties te stromen. Laat uw vriend let op de stroom van het water om te identificeren waar de lekkage vandaan komt. In sommige gevallen is de goot zelf zal niet het probleem, maar wel de fascia, waar het hecht aan het huis. Dit wordt behandeld in een latere stap.

Stap 1 Zoek de Lek

Defecte pakkingen zijn de meest voorkomende reden voor lekken in vinyl goot systemen. U kunt gewoon kopen nieuwe pakkingen op elk ijzerhandel. U moet het deel van goot waar de pakking te verwijderen, haal de oude pakking en vervang deze door de nieuwe in overeenstemming met de aanwijzingen van de fabrikant.

Stap 2 Verander de pakkingen

Het is ongewoon om vinyl dakgootsystemen spring gaten, maar het is niet onmogelijk. Een hoge kwaliteit siliconenkit kan kleine gaatjes repareren. Als de gewraakte gat groter is dan een pinhole, is het best om het gedeelte van de goot allemaal samen te vervangen. Om de siliconen te gebruiken, moet u het gebied rond het gat grondig te reinigen. U kunt schuurpapier gebruiken om opruwen van het gebied voordat u de kalefateren gebruiken. Dit zal helpen de kalefateren te houden. Als u niet de goot sectie voorafgaand aan deze applicatie verwijdert, zorg ervoor dat u dit doet op een dag, dat is duidelijk. Het zal moeten worden te harden dag voordat het weer kan nat worden.

Stap 3- Seal of Patch Holes

Zodra het gat is gepatched en de pakking is vervangen, kunt u rond te gaan en ter plaatse mogelijke probleemgebieden. Vaststelling van een goot voordat het een probleem is dat de ideale situatie. Controleer de aansluitingen van de goot naar de fascia. Als u nodig hebt om het even welke verbindingen te scherpen, doe dat dan. Als je ziet tekenen van roest met de hardware, vervang dit. Goten die blijven zitten met losse verbindingen zal uiteindelijk verzakken en leiden tot meer lekken.

Stap 3- Controleer Hardware