hoe je een houten scherm deurkozijn repareren

Een scherm kozijn is een gemeenschappelijk kader dat ondersteuning biedt voor het screenen net dat ventilatie mogelijk maakt terwijl het voorkomen van insecten van het krijgen in het huis. Dus als het houten frame gebroken wordt, de gehele deur kan bezwijken, aangezien er geen ondersteuning van de screening zijn. Hier zijn een aantal eenvoudige stappen te volgen en een lijst van de benodigde gereedschappen om uw houten scherm deurkozijn repareren.

Als het kozijn volledig gebroken wordt aanbevolen het hele scherm terugplaatst. Anders kunt u alleen de delen van het frame die beschadigd zijn vervangen. Vandaar, verwijder de beschadigde delen van het frame door het verwijderen van de oude nagels met behulp van het gebogen deel van de hamer (de klauw). Dan meet de grootte van de beschadigde delen om de exacte grootte van het nieuwe frame stuk bepalen.

Stap 1 – Neem Metingen

Draag een paar van veiligheidsbril en ga door het snijden van het frame stukken met de cirkelzaag. Zorg ervoor dat het hout zo stabiel mogelijk te houden tijdens het snijden, zodat het nieuwe frame stukken precies past in de bestaande frame. Als u vindt het moeilijk om het hout te behandelen tijdens het snijden, is het beter om te vragen om wat hulp aan het hout stevig vast te houden.

Stap 2 – Snijd de Lumber

Nu dat het nieuwe frame stukken om de gemeten grootte worden gesneden, kunt u beginnen met het opzetten van het frame weer. Monteer de nieuwe stukken in de bestaande lijst en bevestig ze met behulp van wat spijkers. Zorg ervoor dat alles correct is aangebracht zodat het frame eruit zal zien als een stuk. Zodra de nieuwe stukken zijn geïnstalleerd, geven een laatste inspectie om te zien of er geen verdere schade die moeten worden gerepareerd.

Stap 3 – Installeer de Frame Pieces

Voordat u de screening, schilderen het frame met enkele beits naar een geweldige uitstraling naar de deur te geven. Geef een paar van de coatings voor een beter resultaat en proberen om de borstel zo gelijkmatig mogelijk te bewegen. Zodra de deur volledig bedekt is, laat het een dag om te drogen voordat u de screening.

Stap 4 – Breng de Stain

Als de screening niet beschadigd is kan je hetzelfde één voor de nieuwe deur te gebruiken, anders is het beter om in plaats van te vervangen dan te proberen om het te repareren met een aantal patches. Daarom plaatst de afscherming van de houten frame en gebruik nietpistool te bevestigen aan het frame. Vergeet niet om de nietpistool goed omgaan om ongewenste incidenten te vermijden. Eenmaal klaar, de positie van de deur weer op zijn plaats door het aan de deurscharnieren.

Stap 5 – Bevestig de Screening

Dat is het. Nu zou het scherm deur klaar en in perfecte staat zijn. Echter, altijd proberen om huisdieren uit de buurt te houden van krassen en probeer puntige voorwerpen weg te houden. Nu moet je een goede ventilatie in het huis hebben, terwijl tegelijkertijd de totale bescherming tegen ongedierte.