hoe je een HID ballast repareren

Een HID ballast is de controller of de regulator van de intensiteit van een HID-lamp. Een HID ballast is een grote spaarder in energie. Ook op de lange termijn bespaart u op de reguliere onderhoudskosten die komen meestal met regelmatige magnetische ballast HID-lampen. Bovendien neigt een veel hogere intensiteit burst, teneinde als veel sterker licht in de lamp maken. De levensverwachting in een lamp die een HID ballast gebruikt is veel langer dan die van een ander type of in natura. Dat gezegd zijnde, soms is je HID ballast faalt om redenen die onbekend zijn. Het kan vonk maar niet volledig ontbranden. Hier zijn een paar manieren om te gaan over het herstellen en de vaststelling van een HID Ballast.

Controleer of u de juiste spanning en versterkers voor de HID Ballast u werkt. U kunt de versterkers en volt controleren met behulp van een meter. Als je te hoge voltage of amperage gebruikt, kan uw ballast worden overbelast. Als dit het geval is, moet u de spanning opnieuw in te stellen en stroomsterkte op de juiste wijze of het licht wijzigen zodat deze correleert met de ballast ratings en eisen.

Stap 1 – Controleer spanning en versterkers

Controleer de bedrading van de ballast. Om de ballast goede werking moet worden om een ​​goede grond. Daarnaast moet de voeding ook voldoende zijn. Als je niet krijgen van een of het ander, dan zul je nodig hebt om de bedrading aan te passen. Koop een ballast reparatieset. Lees de instructies in de kit en vervangen of repareren de bedrading volgens uw ballast reparatieset.

Stap 2 – Controleer de bedrading

Soms zijn de solenoïden het probleem zijn. Kijk of je eventuele corrosie te spotten. Als je dat doet, dan zul je nodig hebt om de elektromagneten uit te veranderen voor nieuwe.

Stap 3 – Verander de elektromagneten

Een van de meest voorkomende problemen met HID ballast heeft te maken met de aansluitingen. Soms zijn de aansluitingen losraken en niet bij elkaar passen. Om een ​​goede verbinding te verzekeren, wil je de aansluitingen te solderen om ervoor te zorgen dat ze goed contact maken met elkaar. Tijdens de installatie van de VSA, de fabrikant meestal plooien alleen de draden. Hoewel dit een aanvaardbare methode, het is zeker niet de beste manier. Daarom hebben ze de neiging om los te komen en je nodig hebt om hen te beter contact te maken.

Stap 4 – Soldeer de aansluitingen

Als al het andere faalt, de aanschaf van een nieuwe HID Ballast systeem. Dit mag alleen worden gedaan als een laatste redmiddel. Zoals we hierboven hebben beoordeeld, zijn er 4 grote manieren te ontdekken om uw HID ballast te lossen voordat je nodig hebt om uit te gaan en vinden van een gloednieuw systeem.

Stap 5 – Koop een nieuw systeem