hoe je een Hackberry boom verwijderen

Het verwijderen van een Hackberry boom kan eenvoudig worden gedaan met de juiste hulpmiddelen. Root verwijdering zal permanent de boom verwijderen zodra de stam wordt gekapt naar het maaiveld. Net als bij andere procedures boom verwijderen, moet voorzichtigheid worden betracht bij het snijden van takken om ervoor te zorgen dat geen van hen vallen op de nabijgelegen huis of iets anders dat gemakkelijk kan worden verpletterd.

Start snijden de takken in de top van de boom. Gebruik een stabiele ladder naar de bovenste takken te bereiken. Het hout van de Hackberry boom is zacht als dennenbos. Bij het snijden van de romp, snijd het in gedeelten onder een hoek zodat deze in de juiste richting zal vallen op de grond. Snijd zo laag bij de grond mogelijk, zodat je de wortels makkelijk kunt verwijderen.

Het snijden van de Boom

De stronk en wortels te verwijderen graven rond de omtrek van de resterende stomp. Gebruik een bijl om weg te hakken de resterende stomp in de grond te helpen breken het hout. Als de resterende stomp is te groot, meng een deel caustic soda met twee delen water en giet ze op de stomp te helpen bij het ontleden. Zodra de stomp dood is, kan het uit de grond worden getrokken. Hak de overgebleven wortels na het graven ze op. Vul het gat met gewone grond.

Het verwijderen van de Stump en Roots