hoe je een granieten aanrecht in de keuken te verwijderen

Naast het feit dat meer duurzaam, kan een granieten aanrecht in de keuken gemakkelijk de manier waarop uw keuken ziet ook veranderen. Dit is een van de belangrijkste redenen waarom graniet is een populaire keuze bij het installeren van een aanrecht in de keuken.

Het installeren van keuken werkbladen gemaakt van graniet kan vrij een delicaat project. Echter, er zijn enkele dingen die je kunt doen en te voorkomen dat die u zullen helpen een vlekkeloze, professioneel ogende aanrecht te creëren.

Stap 1 – Controleer de Granite Piece

Voordat u begint hameren op uw granieten aanrecht in de keuken, is het belangrijk dat u eerst de granieten aanrecht. Granieten aanrecht worden vaak verschillend geïnstalleerd, zodat weten hoe de granieten is geïnstalleerd of gelijmd is een belangrijke factor. Door te weten dit, zult u precies weet dat de beste manier om het te verwijderen.

Stap 2 – Verwijder alle Cabinetry

U kunt nu voor te bereiden op de granieten aanrecht te verwijderen. Verwijder eerst alle laden in je basis keukenkastjes. Dit is om ervoor te zorgen dat de kasten niet wordt beschadigd als je eenmaal begint het verwijderen van het graniet.

Stap 3 – Verwijder de Sink

Zodra u alle laden in de basis keukenkast hebt verwijderd, kunt u nu verwijderen van de gootsteen. Zorg er eerst voor dat de belangrijkste waterklep uitgeschakeld is er geen water uit spuwen te voorkomen. Verwijder het sanitair op de kraan en wastafel. Aan de onderzijde van de wastafel zijn er sluitingen die je nodig hebt om te verwijderen. Til de gootsteen buiten het aanrecht en leg het ergens uit de buurt van uw werkgebied.

Stap 4 – het aanrecht Bescherming

Graniet kan een delicaat materiaal dus is het belangrijk dat je goed beschermen terwijl het proberen om het te verwijderen. Een eenvoudige doek over de granieten aanrecht in de keuken zal doen in het beschermen van het graniet uit elke chips of cement dat uit kunnen vallen als je eenmaal begint het verwijderen van het stuk. Zorg ervoor dat de doek groot genoeg is om het hele aanrecht te dekken.

Stap 5 – Het verwijderen van de Backsplash

Voorafgaand aan daadwerkelijk verwijderen van het graniet, moet u de backsplash eerst te verwijderen. Een backsplash is de wand of verticale bedekking die boven het werkblad is gevonden. Door het verwijderen van de backsplash, kunt u de granieten aanrecht gemakkelijk verwijderen.

Stap 6 – Maak de Countertop

Stap 7 – Protect the Floor

Vind de naad tussen de backsplash en de muur. Plaats uw koevoet in de naad en zorgvuldig, sloeg de koevoet met een hamer. Raak niet het einde van de koevoet te hard anders zal dit de backsplash barsten of breken in kleine stukjes. Met de koevoet, proberen om langzaam los te maken van de backsplash van de muur.

Verwijder alle chips of cement die mogelijk zijn afgevallen uit de doek u op de top van het aanrecht geplaatst. Controleer om te zien dat de granieten aanrecht niet is beschadigd.

Plaats de doek waarmee u het aanrecht te beschermen op de vloer in de buurt van het aanrecht. Dit zal leiden tot gemakkelijke clean-up als je eenmaal klaar bent met het verwijderen van het graniet.

Plaats uw koevoet tussen de naden van het kabinet en de granieten. Met de koevoet, til de granieten van het aanrecht. Draai voorzichtig het stuk van het aanrecht. Zodra u ziet dat het stuk wordt losgemaakt til de granieten aanrecht. Als het aanrecht is te groot, zorg ervoor dat je vraagt ​​om hulp.

Stap 8 – Het verwijderen van de Countertop