hoe je een gietijzeren bad verwijderen

Het verwijderen van een gietijzeren bad kan een ontmoedigende taak zijn. Een gietijzeren bad kan oplopen tot 300 pond weegt, als je kleine badkamer, die werkzaam zijn in een beperkte ruimte kan een uitdaging zijn. Met de juiste materialen en de hulp van uw familieleden of vrienden, het verwijderen van een gietijzeren bad kan worden uitgevoerd met gemak uitgevoerd.

Voorafgaand aan het starten van het verwijderen van de gietijzeren bad, ervoor te zorgen dat de waterbron aan het bad is uitgeschakeld. Schakel het water klep die water levert aan uw bad. Open de afvoer van uw bad om het water te verwijderen. Veeg het resterende water met een spons.

Stap 1 – Uitschakelen Water Source

Verwijder het sanitair leidt naar het bad met inbegrip van sanitaire voorzieningen, kraan, afvoer hendel, douche omstelling en water kleppen met een moersleutel en bad gereedschappen. Op dit punt, moet je een goede blik op het gebied onder het bad in staat zijn om de sifon inspecteren.

Stap 2 – Disconnect Inrichtingen van het loodgieterswerk

Bedek de afvoer opening met een doek om ervoor te zorgen dat er geen ander vuil valt in het.

Stap 3 – Covering Drain Hole

Gebruik een koevoet aan de breeuwen en de eerste rijen van tegels die het bad frames te verwijderen. Met behulp van een voorhamer, open te breken de muren tot de studs worden blootgesteld.

Stap 4 – Breek de Badkuip Frame

Bedek de bad met een doek of een zwaar gewicht doek of zeil. Dit zal het bad en de omliggende gebieden van het krijgen tijdens het werkproces raken of beschadigd uit een vliegende gietijzeren puin te beschermen.

Stap 5 – Bescherm de Badkuip

Hier krijg je een stevige greep van de handgreep van de voorhamer met beide handen en slaan hard de gereedschap op het middelste gedeelte van de buitenzijde van het bad. Deze beweging zal splitsen weg een groot deel van de gietijzeren. Doorgaan afranseling de voorhamer naar het midden van de zijwand richting het bad om het uit elkaar te openen. Ga door het breken proces tot de gietijzeren is opgedeeld in kleine stukjes te worden weggegooid.

Stap 6 – Breaking Gietijzeren

Stap 7 – Breaking Inside Tub

Raakte de zijkant van het bad op de nieuwe locatie die ongeveer een voet aan de zijde naar de afvoer. Wis het oppervlak van alle gebroken stukken van de gietijzeren om plaats te maken voor voldoende ruimte om te werken aan het krijgen in het binnenste deel van het bad gelegen langs de muur te geven. Hit op het gebied opnieuw.

Ga door het breken proces totdat de hele kuip wordt ontmanteld in ongeveer 4 secties. Wanneer dit gebeurt, zal het gemakkelijk zijn om de gietijzeren badkuip van de badkamer te dragen.

Stap 8 – Clearing Cast Iron Pieces