hoe je een gietijzeren bad Refinish

Sandy is een doe-het-zelver uit de weg terug. Bij auto’s eenvoudiger waren, gebruikte ze om haar eigen reparaties uit te voeren. Nu is ze nog steeds in het doen alles zelf, maar kiest voor de auto te nemen voor een olie verversen. Ze zou liever schrijven of houtgestookte dan het veranderen van de olie op haar auto.

Hoewel het overspuiten van een bad is niet een typisch DIY-project, kan het worden gedaan. Badkuip overspuiten kits worden verkocht in vele bouwmarkten – als je het vanuit het niets kan het moeilijk zijn om de chemische stoffen te vinden. Hoe dan ook, geef jezelf de tijd, omdat het hele project kan duren tot drie dagen.

onderwerpen

Doe de Noodzakelijke Prep Werk

Alle succesvolle projecten op te starten met een grote prep. Zo blijkt, is dit het moeilijkste deel van het werk.

Begin de Refinishing Process

Controleer de aanbevelingen van de fabrikant op de kit die u kiest. In de meeste gevallen moet u een kap te dragen. De dampen kunnen zeer giftig zijn. Het zou ook een goed idee om ramen open en zet een ventilator in het venster. De ventilator moet uitblazen om de rook uit de kamer te trekken. Beschikt u niet over de fan klap in of je kan minuscule stofdeeltjes te integreren in uw nieuwe afwerking.

In de meeste kits zal er een paar verschillende blikjes die moeten met elkaar worden vermengd. Zorg ervoor dat u een routebeschrijving te volgen. De activator is meestal de laatste blik te gieten in het mengsel. Goed mengen.

Sommige kits bevatten applicators, dus check de doos. Als ze dat niet doen, dan kiezen voor een kleine schuim roller en schuim borstels. Je zult nooit in staat zijn om de borstels opnieuw te gebruiken, zodat je degenen die je weg kan gooien nadat het project is voltooid.

Deze verf is dik en kleverig. U zult willen rollen op dik (in tegenstelling tot de normale schilderij waar je verschillende dunne lagen aan te brengen). De verf droogt snel, dus je moet snel werken. Laat de roller droog. Als de roller begint schilferen, veranderen in een nieuwe rol.

Laat de eerste laag volledig drogen alvorens de tweede laag. Zodra de tweede laag wordt aangebracht, laat het drogen voor 3-4 dagen. Laat de tape en behangen bestreken gebieden, ook.

Afwerking Up en enkele tips

Doe de afvoer en de reis hendel weer aan. Verwijder tape en papier. Pas nieuwe kalefateren. Voila – je bent klaar!

Hier zijn enkele tips die u helpen uw bad te behouden een frisse blik

Indien correct onderhouden, zal uw bad kijken vernieuwd en verfrist voor meerdere jaren.