hoe je een gemotoriseerde luifel repareren

Een gemotoriseerde luifel is een geweldige aanvulling op elke outdoor leefruimte. Met de gemotoriseerde luifel zul je in staat om gemakkelijk te lager zijn of in te trekken de voortent als je het nodig hebt. Wanneer het gemotoriseerde voortent niet goed werkt kan frustratie om in te stellen. In plaats van te moeten leven met een gemotoriseerde luifel die niet werkt kun je gemakkelijk de reparaties nodig zelf veroorzaken. Vaststelling van de luifel is misschien niet zo moeilijk als je denkt dat het zou kunnen zijn. Hier zijn een aantal stappen te nemen om het probleem te vinden en vervolgens vast te stellen de gemotoriseerde luifel.

Er zijn verschillende problemen die de luifel kan leiden tot het niet goed werken. Neem de tijd het inspecteren van de luifel op tekenen van kromtrekken, het weer schade, roest, scheuren in het zonweringdoek zelf, of de oververhitting van de motor en het werken te hard. Controleer de elektrische aansluitingen om te zien of er een kortsluiting in de bedrading of het snoer niet in het stopcontact.

Stap 1: Zoek Probleem met gemotoriseerde Luifel

Een manier om een ​​gemotoriseerde luifel te herstellen is om de werkende onderdelen eenvoudig te smeren met wat machine olie. Wrijf langs de rails, katrol, rollen, en het terugtrekken van de arm om ervoor te zorgen dat ze niet steken als gevolg van wrijving, roest of vuil.

Stap 2: Smeer de Tracks

Een ander veel voorkomend probleem, dat wordt veroorzaakt door een slechte installatie of harde wind, is een verdraaiing van de rails die de zonwering zal op. Controleer of de bovenkant van de luifel is los at all. Hierdoor kan de rails iets vervormen. Draai de bouten waarmee de luifel naar het huis om te zien of ontwart. Zo niet, kijk voor het deel dat beschadigd is en zorgvuldig tik op het terug naar een rechte positie.

Stap 3: Fix Warped Rails

Als u uw gemotoriseerde luifel voor meerdere jaren hebben gehad kan het nodig zijn om de motor te vervangen. Er zijn momenten waarop het lager kan slijten, de schacht kan vervormen, of de motor gewoon stoppen. Als dit het geval is, haalt u de motor van de elektrische bron. Ontgrendelen de keten van de aandrijfas van de luifel motor. Draai de bouten vast te houden op zijn plaats en haal het uit de behuizing. Installeer een nieuwe motor en draai de bouten. Sluit de keten voor de luifel en steek de stekker in het stopcontact.

Stap 4: Vervang de motor

Er zijn andere problemen die geen deel uitmaken van de mechanica van de gemotoriseerde luifel. Echter, ze zijn net zo frustrerend. Als u merkt dat er een gedeelte van de luifel die wordt geript je nodig hebt om het te repareren met een patch die kunnen worden aangeschaft via de fabrikant of de lokale huis-centrum.

Stap 5: Herstel Fabric

Schrob het oppervlak waar de rip is gevestigd. Snijd de pleister op de naad gebied te passen waar de scheur is en zet hem aan de stof met het vinyl lijm. Zorg ervoor dat beide kanten van het weefsel te doen en houden de tent droog terwijl de lijm droogt. Het droogt snel, maar je moet ten minste 24 uur gewacht voordat de voortent nat wordt of is ingetrokken.