hoe je een gebroken trash pomp te repareren

Als uw prullenbak pomp begint het geven van je problemen hebt, moet je om het te verwijderen om het te inspecteren en de oorzaak van de storing te bepalen. Als u een prullenbak pomp hebt geïnstalleerd voordat je deze taak relatief eenvoudig te vinden. Maar, als je niet op het sanitair en vuilophaal systeem eerder hebben gewerkt, het verzamelen van de benodigde gereedschappen en materialen en volg de richtlijnen hieronder.

Voordat u uw reparatie begint moet je eerst het probleem dat u probeert op te lossen analyseren. Als de vuilophaal systeem lekt, moet u de aansluitingen op de afvoer van afvalwater lijnen te controleren. Omgekeerd is de prullenbak pomp is gestopt met werken, controleer dan de voeding en de prullenbak pomp zelf. Daarnaast, indien de vuilnisbak systeem zeer luidruchtig, kan er iets vast in dat moet worden verwijderd zijn.

Stap 1 – Analyseer het probleem

Als de prullenbak pomp is gestopt met functioneren, moet u uw gereedschap te pakken en te werken aan het verwijderen van het hele systeem van de gootsteen. Omdat deze baan slordig kon krijgen, houden een emmer onder de wastafel en een paar lappen handig is afval dat valt af te vangen. U moet de connector leidingen dat de pomp naar de afvoer van afvalwater lijnen verbinden en ook los te koppelen van de bedrading te verwijderen. Zorg ervoor dat u de handleiding te lezen voordat u de bedrading en vergeet niet af te sluiten uw belangrijkste bron van macht.

Stap 2 – Verwijder de prullenbak Pump

Draai de bevestigingsbouten dat de vuilophaal systeem zijn plaats te houden. Zodra dit systeem is verwijderd, moet u om het te krijgen geïnspecteerd door een professional uit te vinden waarom het niet werkt zoals het zou moeten.

Stap 3 – Het verwijderen van Bevestigingsbouten

Als de prullenbak verwijdering systeem niet goed werkt, controleer dan de vliegwiel. Dit vliegwiel draait de waaiers dat uw afval te vermalen. Met behulp van een sleutel moet u het vliegwiel los. Om dit te doen, steek de sleutel in het zeskante gat dat er zich onder de assemblage en draai hem met de klok mee en tegen de klok in.

Stap 4 – Problemen oplossen

Als dit nog steeds niet het probleem op te lossen, controleer de waaiers uit te vinden als ze nodig slijpen en volg de instructies op de handleiding om ze scherp te krijgen.

Stap 5 – schoonmaak Clogs

Na inspectie van alle delen van de vuilophaal systeem, neem een ​​kijkje op de afvoerbuizen te klompen te identificeren. Garbage die niet krijgen gesneden eindigt verstopping van de afvoerpijp. Overweeg de pijpen als ze ernstig zijn verstopt.

Stap 6 – Vaststelling van de Trash Pump Back On

Zodra u al deze taken hebt voltooid, moet u de prullenbak pomp te testen om te zien of u het probleem hebt opgelost. Als het dan nog niet werkt, hebben een elektricien onderzoekt het elektrische circuit.

Als je niet lijken te vinden van de werkelijke oorzaak van het probleem, de aanschaf van een nieuwe prullenbak pomp en installeren. Dit komt omdat de reparatiekosten van de oude de kosten voor aankoop en installatie van een nieuwe vuilophaal systeem gootsteen overschrijdt.