hoe je een gebroken storm deurdranger repareren

In 2000, Robert Ferguson begon met het schrijven als een middel om zijn kennis te delen in de residentiële home improvement industrie. Meer dan 30 jaar hands-on ervaring, het meest recent als een door de staat erkend aannemer, heeft het mogelijk Ferguson aan zijn schrijven richten op de residentiële en commerciële bouwsector. Ferguson heeft deze kennis en ervaring gebruikt om professionele content en copywriting voor alle gebieden van home improvement te bieden aan klanten in de VS

Huiseigenaren hebben storm deuren geïnstalleerd voor een aantal redenen: het beschermen van de buitendeuren van slecht weer, de veiligheid van de mogelijkheid om te zien wie er aan uw voor- of achterdeur, zonder de noodzaak van het openen van de deur, de energie-efficiëntie door te voorkomen dat warme of koude lucht sijpelen in, de toegevoegde bonus van het weren van kruipende en vliegende insecten, en het toevoegen van een esthetische uitstraling aan de buitenkant van een huis voor het beteugelen beroep.

Omdat de voor- en achterkant deuren zijn de eerste verdedigingslinie tegen harde wind, kan een niet goed functionerende storm deurdranger worden veroorzaakt door iets eenvoudigs als een storm deur kier en overrompeld door de wind, wat resulteert in de deur opzwepende heen en weer. Overmatige klapperen van de deur kan leiden tot de beugel buigen of breken en het maken van de dichter onbruikbaar.

Een andere populaire reden voor een gebroken storm deurdranger is het bedrag van de normale dagelijkse verkeer gaan in en uit. Dagelijks gebruik alleen kan het dichter bij het werk overuren in huizen met grote families veroorzaken, waardoor extra stress en spanning op de nauwere’s componenten. Extra redenen voor een storm deur dichter bij het niet goed werken omvatten

Hoewel het lastig om een ​​gebroken storm deur, het is een makkelijke doe-het-zelf-project. Met een paar gereedschappen en materialen en een beetje tijd, kunt u uw storm deur terug te zetten in werkende staat.

Het verwijderen van de beugel Storm Deur

Wanneer een storm deurdranger wordt onderworpen aan ongewoon gebruik, dat het niet bedoeld is om te behandelen, kan het de storm deur beugel aan het punt dat het breekt, vervormd, of is gescheurd uit de deurstijl te benadrukken. Indien gescheurd van de deurstijl, kan dit extra schade, zoals een gebroken deurkozijn. Ook een mogelijkheid is de montage hardware die nodig zijn om Houd de beugel op zijn plaats los kunnen raken, of de bevestigingsschroeven zijn ontdaan, waardoor ze nutteloos om de beugel op zijn plaats te houden.

Om het probleem van een storing storm deurdranger vast te stellen, het verzamelen van de aanbevolen gereedschappen en materialen bij elkaar en volg deze eenvoudige stappen.

Stap 1

Stap 2

Stap 3

stap 4