hoe je een gebroken hefboom lock te repareren

Een gebroken hendelvergrendeling is meestal een gevolg van verkeerd gebruik en ruw gebruik van het slot. Terwijl sommige sloten een slotenmaker voor reparatie nodig heeft, kun je vaak uit elkaar het slot en doe het zelf. Je moet eerst bepalen wat voor soort slot is, en bepalen of vervangende onderdelen zijn verkrijgbaar bij uw lokale hardware winkel. Als het slot is van na 1960, is het waarschijnlijk een gestandaardiseerd formaat en vervangende onderdelen moet gemakkelijk beschikbaar zijn. Als het gebroken slot is een hefboom slot (een gemeenschappelijk slot gebruikt voor de deuren, die meerdere niveaus van hefbomen voor extra beveiliging kan hebben), gebruik dan de onderstaande stappen om het zelf op te lossen.

Alvorens uit elkaar het slot op je deur, zorg ervoor dat er onderdelen beschikbaar te repareren of te vervangen het slot. Je wilt niet om de deur te verlaten met geen slot!

Stap 1 – Zorg ervoor Vervangingen zijn Beschikbaar

Gebruik je schroevendraaier en verwijder de handvatten van de deur. Er moeten 2 schroeven vast te houden elke handgreep, en eenmaal losgeschroefd moeten ze gemakkelijk af komen. Als de schroeven zijn niet direct zichtbaar zijn, vallen zij onder een circulaire, decoratieve deksel-dit kan voorzichtig worden peuterde weg met behulp van een platte schroevendraaier, en dan de schroeven zullen worden blootgesteld, zodat de handgrepen kunnen worden verwijderd. Het slot kan vervolgens worden losgemaakt van de deur.

Stap 2 – Take Off handvatten en verwijder Lock

Zodra het slot van de deur, kunt u zien wat voor soort probleem het is. Op dit punt, indien de schade is jammer dat je kan hebben om het hele slot vervangen of raadpleeg een slotenmaker. Als de hendels niet kan worden ingeschakeld in de cilinder of er teveel puin, maar u kunt proberen om het zelf op te lossen.

Stap 3 – Bepaal de Problem

Als er te veel puin belemmeren van de hendels van de bits sleutel, gewoon het reinigen van de hefbomen in het slot. Soms kan dit worden gedaan door te blazen op het, en de andere keer zul je een klein object nodig, zoals een haarspeld te reinigen van de spleten.

Stap 4 – Verwijder Debris

Als het slot niet kan worden ingeschakeld, moet u het volledige hendel systeem te vervangen. Om dit te doen, verwijder de hefbomen van de cilinder en passen in de nieuwe hendel set. Er zullen instructies die samen met de vervanging kit te volgen voor uw specifieke merk en model.

Stap 5 – Vervang Levers

Als je niet kan achterhalen van de sluis of repareren gemakkelijk, kan het veiliger om een ​​slotenmaker bellen. Het beschermen van uw huis is niet iets om mee te spelen, en je niet wilt zijn per ongeluk geblokkeerd als gevolg van een slordige reparatie. Als je overweldigd te krijgen of kan de bron van het slot probleem niet vinden, de kans groot dat de reparatie zal niet eenvoudig zijn en zal de hulp van een slotenmaker nodig.

Stap 6 – Bel een slotenmaker als je vastloopt