hoe je een gebroken elektrische spoel te repareren

De meeste elektrische systemen, waaronder transformatoren, elektrisch circuit en de elektrische aansluitingen gebruik maken van elektrische spoelen. Elektrische spoelen worden meestal omwikkeld met isolatieband of bekleed met vernis om isolatie. Om ze vast te zetten, zijn elektrische spoelen vaak bij elkaar gehouden door middel van elektrische tapes en plaatsen in beveiligde behuizing. Hoewel de meeste soorten elektrische spoelen zijn zeer duurzaam en kan duren lang moeten ze reparaties en terugspoelen van tijd tot tijd. Als u een gebroken elektrische spoel thuis, hoeft u niet veel geld uit te geven voor de vervanging ervan. Enkel het herstel van de elektrische spoel om wat geld te besparen. Om uw elektrische spoel te herstellen, hier is wat je moet doen.

Alvorens dit te doen reparaties aan de elektrische spoel, moet u het probleem van uw systeem de juiste diagnose eerste. Om dit te doen, opent u de behuizing van de elektrische spoel en controleer de rollen op tekenen van slijtage, stof, vuil en corrosie op de spoel of op de behuizing. Als de elektrische spoel fysiek beschadigd is, je moet vervangen. Anderzijds, indien de elektrische spoel fysiek intact, kan het nog steeds goed na reparatie dus krijg je tools die de spoel terug te spoelen.

Stap 1 – Bepaal de Problem

de elektrische spoel te krijgen, moet je verwijderen van de batterij behuizing. Om dit te doen, verwijder de schroeven die bij elkaar houden van de behuizing open dan de behuizing met behulp van de punt van de schroevendraaier.

Stap 2 – Verwijder de behuizing van de elektrische spoel Reveal

Zodra de behuizing is geopend, let op de positie en de configuratie van de spoel door het nemen van foto’s of een video van de deconstructie proces, zodat het gemakkelijker zal zijn voor u om de oorspronkelijke kronkelende patronen van de spoel opnieuw. Let op de terugspoelen elektrische spoel is een zeer nauwkeurig werk, zodat je nodig hebt om de exacte positie en de configuratie van de spoel kennen.

Stap 3 – Let op de positie en configuratie van de spoelen

Verwijder voorzichtig de draad volledig uit de lipjes op de borstel pads. Tel het aantal winden in elke spoel als je de draad te verwijderen. Wees voorzichtig de kranen niet buigen teveel bij het verwijderen van de kabels om te voorkomen dat ze te beschadigen. Na het verwijderen van de draad, knippen de spoelen van de wind op de top van het anker.

Stap 4 – Verwijder de draad van de Tabs

Voordat terugspoelen van de draad, controleer dan de isolatie eerste. Reparatie verbrand of beschadigde isolatie met behulp van isolerende tape.

Stap 5 – Controleer de isolatie

Met behulp van dezelfde maat en soort magneet draad dat was op de originele elektrische spoel, terugspoelen van de elektrische spoel voorzichtig terug naar zijn oorspronkelijke positie. Op uw eerste wind, laat het uiteinde van de draad los op het tabblad. Bij het wikkelen van de draad, zorg ervoor dat u de exacte kronkelende patronen en het aantal van de wind als het origineel te volgen. Om de taak te voltooien, sluit het einde van de laatste winding om de losse einde van de eerste wind.

Stap 6 – Spoel de Coil

Stap 7 – Monteer de Coil Housing

Na het terugspoelen van de spoel, monteer de behuizing en de schroeven die u eerder verwijderd te vervangen.