hoe je een gebarsten dakraam repareren

Een dakraam geeft een geheel dimensie aan een ruimte waar het is geïnstalleerd. Met het dakraam veel natuurlijk licht is toegestaan ​​voor een veel helderder kamer en minder energie gebruikt. Wanneer het venster wordt gekraakt kan veroorzaken niet alleen water door te lekken, maar ook bezuinigen op de energie-efficiëntie. Hier zijn een aantal eenvoudige stappen om de gekraakte dakraam repareren.

Bij alle werkzaamheden aan de scheur in het dakraam ervoor te zorgen dat het schoon is. Gebruik wat glazenwasser en spuit het op het glas. Gebruik een zachte doek om het scherm schoon met een met de klok mee af te vegen beweging.

Stap 1: Clean dakraam

Een glas reparatie-kit is perfect voor het dakraam. Beide bestaan ​​uit slagvast materiaal met een gekleurde glans op de top. Meng de epoxy sealer in de kit om de juiste consistentie. Breng het aan de scheur met de bijgeleverde applicator.

Stap 2: Breng Epoxy Kit

Met behulp van de kleine plastic schraper moet u glad uit de epoxy op het raam. Het mag niet worden verspreid over het raam, maar beperkt tot één gebied.

Stap 3: Verspreid Smooth

Laat de kit op het raam droog en vervolgens controleren om er zeker van dat het niet lekken. Als het niet regent, giet een beetje water op het raam.

Stap 4: Laat Droge en controleren