hoe je een gateleg tafel te repareren

Gateleg tafel s zijn uiterst voorkomende soorten tabellen die worden aangetroffen in veel huizen op en neer van het land. Omdat een tabel gebruikt dagelijks ze nemen veel misbruik, betekent dit dat ze vaak nodig repareren.

Er zijn een aantal verschillende dingen die je kunt doen om de poort been tafels te repareren. Een van de meest voorkomende problemen die wordt veroorzaakt wanneer de benen splintert loskomen omdat ze voortdurend veranderen. Gewoonlijk vaststelling van een poort poot tafel is zeer eenvoudig, maar het zal afhangen van de exacte oorzaak van het probleem en het type tafel.

Stap 1 – Inspectie

Start eerst het project door de inspectie van de tafel en het nemen van een kijkje op het. Zoek uit wat er mis mee is en te bepalen wat u kunt doen om het te repareren. Neem ook eens een kijkje op de manier waarop de gate been tafelpoten zijn bevestigd aan de tafel. Deze zullen normaal gesproken worden vastgesteld met behulp van kleine scharnieren die verliezen na verloop van tijd kan worden.

Stap 2 – Aanscherping Schroeven

Als uw tafelpoot is gefixeerd op het gebruik van een scharnier die wordt vastgeschroefd dan kan deze schroeven verliezen. Probeer de schroeven om erachter te komen of dit geneest het probleem.

Stap 3 – Het vervangen van de scharnieren

Soms is de scharnieren kan een hoop misbruik te nemen, omdat ze voortdurend open en dicht. Mogelijk moet u overwegen ter vervanging van deze schroeven. Bij het vervangen van schroeven moet u ervoor zorgen dat je ze vervangen door een vergelijkbaar type en de stijl van de scharnier.

Stap 4 – Lijm

Als de tafelpoot zelf is begonnen dan scheiden dit kon gewoon wat extra lijm nodig. Breng een naad van lijm in alle gaten en druk op de tafelpoot samen. De tafelpoot zal een frame lijken en moet zeer veilig. Druk alles bij elkaar en rust het ‘s nachts voordat u probeert om het been te verplaatsen of gebruik maken van de tafel.

Stap 5 – Splinters

Als er geen splinters in het houten been dan kan dit vrij ruw zijn, het kan ook betekenen dat je gepakt op het heel gemakkelijk. Om dit op te lossen moet u eerst om zich te ontdoen van de splinter zodat het hout is zo glad mogelijk.

Stap 6 – Het schuren van de Table

Stap 7 – Finishing Touches

Dan is het gewoon een kwestie van het indrukken van hout vulmiddel in de holte met een plamuurmes. Zorg ervoor dat deze stevig wordt gedrukt om te voorkomen vallen. Laat het hout vulmiddel genoeg tijd om uit te harden voordat er iets anders te doen met het.

Schuren de houtpasta zodat deze glad en vlak met de rest van het been. Bestuif de tafelpoot om zich te ontdoen van elke kleine deeltjes en stof te krijgen.

Nu zet je laatste hand aan de tafel door te schilderen of kleuren van de tafel om de dezelfde kleur als origineel. Je zou eerst moeten zand het oppervlak van de tafel naar beneden, zodat het kan worden weer opnieuw gekleurd.