hoe je een cement patio repareren

Zo nu en dan, zal een cementfabriek patio kraken en nodig gerepareerd. Hier is een how-to guide op reparatie van uw gebarsten cement patio.

De ernst en de omvang van de scheur in uw cement patio zal bepalen wat voor soort reparatie die u moet maken. Bovendien, afhankelijk van de grootte van de scheur kan het nodig zijn om een ​​ander type te gebruiken materiaal om het in te vullen het algemeen, gebarsten cement patio’s last hebben van twee soorten scheuren: a. Haarscheurtje en een groter formaat crack. Uiteraard haarscheurtjes erg smal en meestal niet erg diep, terwijl grotere scheuren algemeen dieper en breder groot zal zijn.

Stap 1 – Bepaal de ernst van de Crack

Als de scheuren in uw cement patio zijn alleen haarlijn grootte, gebruiken epoxy vulmiddelen om de scheur te vullen en te beveiligen de beschadigde delen van de betonplaat. Voor grotere scheuren, zult u waarschijnlijk willen een betonnen of mortel gebruik van. Als de plaat is helemaal kapot en brokken ontbreken, dan zul je waarschijnlijk willen een soort van beton, die ook wordt gemengd met grind of andere aggregaat gebruiken.

Stap 2 – Kies uw Materials

Voordat u probeert om de gebarsten gebied te herstellen, moet u ervoor zorgen dat het gebied grondig gereinigd. Borstel losse vuil, beton, mortel of enig ander vuil dat het proces van de reparatie kunnen belemmeren weg. Vervolgens gebruik je zuur-base reinigingsmiddel om grondig te reinigen van de gebieden die moeten worden gerepareerd. Nadat je het gebied met het zuur-base cleanser hebt voorbereid, grondig spoelen en zorg ervoor dat er geen reinigingsmiddel blijft op de betonnen plaat.

Stap 3 – Maak het te repareren

Gebruik ofwel uw epoxy filler of concrete / mortar mengsel aan de gebarsten of beschadigd gebied te vullen. Zorg ervoor dat u de stof te dwingen in de scheur zodat het doordringt tot op de bodem van de plaat en zal voldoende hechten aan de bestaande beton. Ga door het aanbrengen van het mengsel tot je zeker bent dat er geen luchtbellen of gaten in het mengsel en dat het mengsel vult de scheur of gat.

Stap 4 – Het gebruik van de Vulling Mixture

Als u gebruik maakt van een epoxy filler hoeft u niet naar de oppervlakte beton af te maken. Echter, als je met behulp van zand en cement mix of mortel mengsel, moet u een stuk hout of een troffel gebruiken om glad uit het oppervlak van het gerepareerde gebied. Nadat u de reparatie klaar bent, gebruik dan een spuitfles om het gebied een keer per dag nat voor ongeveer vijf dagen tot een week, en gebruik dan een metalen spaan om het glad te strijken. Dit zal helpen om een ​​vlak oppervlak en vergroten de binding tussen het mengsel en de bestaande betonplaat.

Stap 5- Afwerking Up