hoe je een cabriokap repareren

Weten wat herstelwerk cabriokap reparatietechnieken zal van pas komen als je cabrio dak is kapot of ontwikkelde een rip. Het maken van kleine reparaties is eigenlijk heel eenvoudig en kan worden uitgevoerd door een doe het zelf beginner. Met de reparatie van een auto cabriokap jezelf, kun je veel tijd en geld besparen.

Neem een ​​sterk gebogen naald en ofwel een aantal sterke draad of een fijne draad. Gebruik de naald steek de schade aan de cabriokap. Dit zal enige tijd in beslag dus heb geduld en zorg ervoor dat je naaien een scheur naar behoren. Gebruik een dwarssteekpatroon helemaal langs de scheur, die beter zullen zijn in termen van elkaar houden van de cabriokap. Naai de scheur weer bij elkaar zo strak als je kunt.

Stap 1 – Naai it Up

Stap in de auto en gebruik wat plakband aan de onderkant van de scheur te verbergen. Dit is belangrijk omdat de scheur elkaar kunnen worden gehouden en zal niet lijmen stoppen lekken tot het interieur. Het zal de draad of draad te stoppen van het breken terwijl u een vervangende patch te bereiden. Zodra je dit hebt gedaan, neem een ​​zware en sterke lijm. Breng het over de naad die u op de cabriokap hebben gecreëerd. Wees gul omdat de tape in de auto eventueel overschot zal vangen.

Stap 2 – Tape en Lijm

Snijd vervangingsonderdelen mariene canvas, die groot genoeg is om de scheur met een overmaat van 1 tot 2 inch dekken. Weerspiegelen de vorm van de scheur zo goed als je kunt. Teken de vorm precies en met een scherpe schaar snijden. Wacht tot de lijm die u al hebt gebruikt is droog en verwijder de tape aan de binnenkant van de auto en beginnen met de vervanging patch over de scheur te naaien. U kunt de patch op de buitenkant van de scheur te naaien als het doek u gebruik maakt van hetzelfde type en kleur. U kunt ook verven van de patch als u wilt gaan aan de buitenkant. Dit zal de scheur minder opvallen.

Stap 3 – Snijd Canvas

Zodra u de vervanging patch van canvas zijn genaaid op de ene kant van de scheur, sluit de stiksels gaten met dezelfde lijm die u eerder hebt gebruikt. Ofwel breng een laagje helemaal rond de stiksels of plaats kleine kralen van lijm tussen de draad of draad. Dit zal stoppen met vocht uit de lucht of regen van onderdompelen in het vervangende patch en in de auto. Solliciteer royale hoeveelheden en zand weg lijm, die uitsteekt nadat het is opgedroogd.

Stap 4 – Seal

Ruim je handige werk door te controleren op rafelige vezels. Gebruik de schaar u hebt gebruikt om het doek te snijden om het overtollige delen van materiaal weg te snijden. Gebruik je handen om voorzichtig te controleren of de vervangende patch is stevig bevestigd aan de bestaande doek. Uw reparatie aan de cabriokap is voltooid.

Stap 5 – Tidy